Kdo za mě pije to pivo? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdo za mě pije to pivo? :)
Jsme dva dospělí a batole a máme dle statistky ročně vypít 483 litrů piva. No jestli vypijeme s manželem 2-3 litry tak je to moc spíš miň. Tak by mě zajímalo kdo to za nás každý rok vypije. Přiznejte se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
JO kdyby vííno tak bych věděla ale pivo u nás valí tak možná jedno za týden v parným létě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my to nejsme
My do hospody nechodíme, jezdíme do Lipníka na Lipnický kvasnicový
To si dáme tam 3 kousky, jezdíme tam tak jednou měsíčně, to máme cca 36-40 kousků ročně… No ještě když grilujeme…já jedno chlap tak dvě a grilujeme v létě tak co dva týdny, to je odhadem 10 grilovaček takže celkem 30 piv. No a už nám to roste
Už máme 70 kousků ročně, to se k té pětistovce nějak dopočítám ![]()
- Citovat
- Upravit
Já teda pivko jen v létě a to ještě malé,za mladých let to bylo mnohem víc,ale ted by na to asi umřela,vypít co tehda
Letos jsem se „zamilovala“ do Staropranem Lemon Cool
No ale bydlím v Gorálii a tady se pije ve velkém
Jsou tu někteří chlapi,co klidně dají 15 kousků a pak další 3 na ex a k tomu ještě nějaká ta pulečka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ww píše:
No my to nejsmeMy do hospody nechodíme, jezdíme do Lipníka na Lipnický kvasnicový
![]()
![]()
To si dáme tam 3 kousky, jezdíme tam tak jednou měsíčně, to máme cca 36-40 kousků ročně… No ještě když grilujeme…já jedno chlap tak dvě a grilujeme v létě tak co dva týdny, to je odhadem 10 grilovaček takže celkem 30 piv. No a už nám to roste
Už máme 70 kousků ročně, to se k té pětistovce nějak dopočítám
No jo to statečně zvládnete vypít za sebe ale už ne za nás
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale stejně 161 litrů piva za rok včetně všech kojenců mi příjde docela dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, asi to za všechny bude můj strejda
, piva kupuje zásadně po basách a každý den je oslava. On ani bábina (jeho máti) nechápou, že by s tím mohlo souviset, že je v 50 rozvedený a žije u maminky (kdo by ho živil, když všechno utratí za píva a vysočinu).
Na ty statistiky taky vždycky hledím, já zas tolik alkoholiků neznám a vypadáme teda jako národ šíleně, přitom JÁ se tak snažím
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude prosím pěkně můj otec, denně minimálně 8 piv odhaduju..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Iduska píše:
Jsme dva dospělí a batole a máme dle statistky ročně vypít 483 litrů piva. No jestli vypijeme s manželem 2-3 litry tak je to moc spíš miň. Tak by mě zajímalo kdo to za nás každý rok vypije. Přiznejte se![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K vánocům můj táta dostane „výrobník piva“. Tak jestli příští rok budou čísla menší. Je to jasný. ![]()
Hele a dá se ze statistik vyčíst, kolik tady toho nakoupí Němci a jiní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já tě nepotěším ani mi to nejsme mi vypijem tak 3 piva za týden a to už musí být.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aladina píše:
K vánocům můj táta dostane „výrobník piva“. Tak jestli příští rok budou čísla menší. Je to jasný.Hele a dá se ze statistik vyčíst, kolik tady toho nakoupí Němci a jiní?
Výrobník piva? To se dá koupit? Jinak my pijem docela dost. Mě to naučila tchyně: „Přece tu kachnu musíš zapít pivem“
Tchán nepije nic jinýho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Palosko - http://www.beermachine.cz/
Jen nevím, jestli si zakladatelka představovala, že si v této diskusi budeme házet takové info.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paoloska píše:Aladina píše:Výrobník piva? To se dá koupit? Jinak my pijem docela dost. Mě to naučila tchyně: „Přece tu kachnu musíš zapít pivem“
K vánocům můj táta dostane „výrobník piva“. Tak jestli příští rok budou čísla menší. Je to jasný.Hele a dá se ze statistik vyčíst, kolik tady toho nakoupí Němci a jiní?
Tchán nepije nic jinýho.
Tak s tímhle souhlasím, kačena, vepřo knedlo a správně ostrý gulášek fakt nejde zapíjet limonádou
Jinak já mám pivko ráda, ale kvůli těhu a následnému kojení jsem odkázaná na Birell, pokud se počítá do průzkumu, tak se hlásím
![]()
- Citovat
- Upravit