Kdo za mě pije to pivo? :)

891
3.11.11 09:17

Kdo za mě pije to pivo? :)

Jsme dva dospělí a batole a máme dle statistky ročně vypít 483 litrů piva. No jestli vypijeme s manželem 2-3 litry tak je to moc spíš miň. Tak by mě zajímalo kdo to za nás každý rok vypije. Přiznejte se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
3.11.11 09:19

JO kdyby vííno tak bych věděla ale pivo u nás valí tak možná jedno za týden v parným létě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
3.11.11 09:22

No my to nejsme :mrgreen: My do hospody nechodíme, jezdíme do Lipníka na Lipnický kvasnicový :-P :-P :-P To si dáme tam 3 kousky, jezdíme tam tak jednou měsíčně, to máme cca 36-40 kousků ročně… No ještě když grilujeme…já jedno chlap tak dvě a grilujeme v létě tak co dva týdny, to je odhadem 10 grilovaček takže celkem 30 piv. No a už nám to roste :mrgreen: Už máme 70 kousků ročně, to se k té pětistovce nějak dopočítám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20662
3.11.11 09:23

Já teda pivko jen v létě a to ještě malé,za mladých let to bylo mnohem víc,ale ted by na to asi umřela,vypít co tehda :-P :-P Letos jsem se „zamilovala“ do Staropranem Lemon Cool :mrgreen: No ale bydlím v Gorálii a tady se pije ve velkém :mrgreen: Jsou tu někteří chlapi,co klidně dají 15 kousků a pak další 3 na ex a k tomu ještě nějaká ta pulečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.11.11 09:23
ww píše:
No my to nejsme :mrgreen: My do hospody nechodíme, jezdíme do Lipníka na Lipnický kvasnicový :-P :-P :-P To si dáme tam 3 kousky, jezdíme tam tak jednou měsíčně, to máme cca 36-40 kousků ročně… No ještě když grilujeme…já jedno chlap tak dvě a grilujeme v létě tak co dva týdny, to je odhadem 10 grilovaček takže celkem 30 piv. No a už nám to roste :mrgreen: Už máme 70 kousků ročně, to se k té pětistovce nějak dopočítám :mrgreen:

No jo to statečně zvládnete vypít za sebe ale už ne za nás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.11.11 09:29

Ale stejně 161 litrů piva za rok včetně všech kojenců mi příjde docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
3.11.11 09:29

Holky, asi to za všechny bude můj strejda :mrgreen: , piva kupuje zásadně po basách a každý den je oslava. On ani bábina (jeho máti) nechápou, že by s tím mohlo souviset, že je v 50 rozvedený a žije u maminky (kdo by ho živil, když všechno utratí za píva a vysočinu).

Na ty statistiky taky vždycky hledím, já zas tolik alkoholiků neznám a vypadáme teda jako národ šíleně, přitom JÁ se tak snažím :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.11.11 09:30

To bude prosím pěkně můj otec, denně minimálně 8 piv odhaduju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
3.11.11 09:31
Iduska píše:
Jsme dva dospělí a batole a máme dle statistky ročně vypít 483 litrů piva. No jestli vypijeme s manželem 2-3 litry tak je to moc spíš miň. Tak by mě zajímalo kdo to za nás každý rok vypije. Přiznejte se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: asi můj taťka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.11.11 09:34

K vánocům můj táta dostane „výrobník piva“. Tak jestli příští rok budou čísla menší. Je to jasný. :mrgreen:

Hele a dá se ze statistik vyčíst, kolik tady toho nakoupí Němci a jiní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
3.11.11 09:37

Já za 35 let nevypila ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
3.11.11 09:49

:mrgreen: No já tě nepotěším ani mi to nejsme mi vypijem tak 3 piva za týden a to už musí být. :huban: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
3.11.11 10:02
Aladina píše:
K vánocům můj táta dostane „výrobník piva“. Tak jestli příští rok budou čísla menší. Je to jasný. :mrgreen:Hele a dá se ze statistik vyčíst, kolik tady toho nakoupí Němci a jiní?

Výrobník piva? To se dá koupit? Jinak my pijem docela dost. Mě to naučila tchyně: „Přece tu kachnu musíš zapít pivem“ :wink: Tchán nepije nic jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.11.11 10:28

Palosko - http://www.beermachine.cz/
Jen nevím, jestli si zakladatelka představovala, že si v této diskusi budeme házet takové info. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
3.11.11 10:29
Paoloska píše:
Aladina píše:
K vánocům můj táta dostane „výrobník piva“. Tak jestli příští rok budou čísla menší. Je to jasný. :mrgreen:Hele a dá se ze statistik vyčíst, kolik tady toho nakoupí Němci a jiní?
Výrobník piva? To se dá koupit? Jinak my pijem docela dost. Mě to naučila tchyně: „Přece tu kachnu musíš zapít pivem“ :wink: Tchán nepije nic jinýho.

Tak s tímhle souhlasím, kačena, vepřo knedlo a správně ostrý gulášek fakt nejde zapíjet limonádou :mrgreen: Jinak já mám pivko ráda, ale kvůli těhu a následnému kojení jsem odkázaná na Birell, pokud se počítá do průzkumu, tak se hlásím :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko