Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky ženy
budu rodit po 3 a nikdy mě nepraskla sama voda. Tak mě tak napadlo kdy vám a při čem praskla?
![]()
Sama. V noci. Měla jsem neklidné spaní, malý se vrtěl a najednou jsem cítila takové lupnutí a pak teplo mezi nohama. Cestou na záchod jsem skoro vytopila sousedy a když se probudil manžel, tak jsem se bála, aby se na ty louži nezabil. V prvním těhotenství mi vodu pichali při porodu.
Ve večerce u domu.
šli jsme na večerní procházku, do večerky jsme si šli koupit Míšu na cestu. Jen jsem řekla: „Jau, to bolelo nějak jinak.“ A bylo to. ![]()
U prvního nevím, asi sem to nepostřehla takže to muselo být ve sprše. U druhyho v klidu když sem seděla. U třetího mě začala po trochach odtikat když sem uspavala syna.
Pri snidani, takove male lup
pak odtekala po castech, takze rucnik mezi nohama a nechavala jsem za sebou cesticku ![]()
Drzim palce ![]()
@Fojtisek taky jsem to měla tak, praskla mi sama v noci, probudilo mě to lupnutí a teplo
pak jsem seděla půl hodiny ve vaně, očápla jsem se a jeli jsme do porodnice
Vyluxovala jsem cely byt, pak jsem si na chvili lehla a jak jsem vstala, tak jakoby praskl balon plny vody ![]()
@Mayaa007 kdybych šla ještě na půl hodky do vany, tak bych asi porodila po cestě
Byl to pak šílený fofr. V jednu praskla voda, lehce po třetí hotovo.
@Fojtisek Jo aha takto, tak to už jsem já potom měla úpně jiné, voda sice praskla, ale nic se pak nedělo, žádné otvíraní, nic, takže bylo krásné 15hodinové vyvolávaní ![]()
U prvního několik hodin před porodem na záchodě v nemocnici.
U druhého asi 10 minut předporodem na záchodě v porodnici ![]()
Mě v 10 ráno, když jsem si na pohodičku ležela na gauči
a porodila jsem až v 17 večer ![]()