Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kacatko1986 Netuším, ale žádný centrální výpadek v zásobovaní u nich hlášený není, ale tak si kup dětské, ne.
Nektere e-lekarny maji skladem.
Napr. https://www.lekarna-bella.cz/…-1x10mg-10ml
Kdyz se kouknes na Heureku, tak ho ma spousta lekaren skladem.
U nás jsou normálně, tak vyzkoušej obejít víc lékáren nebo objednej.
Děkuji všem!! koukala jsem jen na lékárny, kde objednávám a nenapadlo mě mrknout např přes Heureku
![]()
@Kacatko1986
Jenom info mimo Vaší otázku. Nejšetrnější k nosní sliznici je Nasivin sensitive, případně pak ještě starý známý Sanorin. Olynth patří mezi snad nejméně šetrné léky k uvolnění nosních sliznic. ![]()
@sepos mne třeba zase ty šetrné vůbec nezabírají. Na Olynth nedám dopustit. ![]()
@sepos možná není nejsetrnejsi, ale zabere rychle. Syn se trápil s rýmou 2 týdny, dávala sem nasivin, nasic, inhalace vincentky a vůbec žádné zlepšení, už sem byla zoufalá a dr mi řekla ať zkusím olynth a do 3 dnů byl klid.
Já zkoušela snad všechny značky a po všech kromě Olynth HA jsem měla strupy vevnitř a sucho (a to sem si ho dala jen před spaním, abych se s tou příšernou rýmou vyspala)..Ale je divné, že velké lékárny ho vůbec nemají, mají jen tu obyč verzi, která mi taky vadí..
@sepos
No ja ted zrovna vymenila osvedceny olynth za nasivin sensitive, a zase jsem s nim rychle skoncila. Smrkala jsem krev a udelal se mi v nose pekny strup. Podotýkám, ze uzivam jen jeden strik pred spanim.
Takze za me olynth nejlepsi. ![]()
Dělám v lékárně, Olynth HA už tři týdny nemáme. A nelze objednat, výpadek ve výrobě
@prdelka17 Dík za info.. Je zajímavé, že na SUKL o tom nic nepíšou.. ![]()