Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Stačí zadat do googlu, že hledáte soukromou kliniku k léčbě závislostí. Já teda tenhle pokus udělala a vyjelo mi hned třeba toto http://neocentrum.cz/…lp-you-with/ akorát teda za peníze v Praze dům, no, je to teda fest drahé
@Kfětoslava Kamaradka tvrdila, ze na netu nic nenasla (hledala s pritelem), tak jsem o tom nepochybovala. Dekuji za odkaz. Koukam na nej, vidim hodne terapeuticke prace (ktera prave v tech statnich zarizenich chybi), ale naopak mi neni uplne jasne, zda se tam vyporadavaji i s temi fyzickymi abstinencnimi priznaky (jako epilepticke zachvaty, zvraceni, tresy, atd). Kamaradka vi o zarizeni, kde sice ze zavislosti leci, ale prave az pote, co jsou tyto fyzicke projevy prekonany. Samozrejme, neni nic jednodussiho nez zavolat a zeptat se.
Kamaradce kontakt predam a velmi, velmi vam dekuji. ![]()
@mimigo Na ty konkrétní dotazy, být kamarádkou, se obrátím emailem přímo na tu kliniku, jsem si jistá, že vše podrobně vysvětlí ![]()
Jednoznačně Neocentrum - dělají to přední čeští adiktologové a navíc jsou fakt dobří. Jinak jo, soukromých klinik je dost málo - ono je málo i psychiatrů a adiktologů jako takových.
@Ou Dekuji moc za referenci. Mate prosim i nejake vase nebo zprostredkovane zkusenosti s Neocentrem?
Minulý rok jsem se od listopadu do konce prosince v NeoCentru léčila. Měla jsem stejný problém jako tvoje kamarádka- silná závislost na lécích na spaní a dalších zklidňujících lécích. Ten sedmi týdenní pobyt mi doslova zachránil život. Prostředí je super, ale především terapeutický program nemá v ČR obdoby. Intenzivní skupinová i individuální psychoterapie, meditace a docházení do svépomocných skupin, je to náročné ale funguje to.