Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přidám se z dotazem. Dnes jsem nad tím zrovna přemýšlela. Synovi za dva měsíce budou dva a polštář nemá. Zajímalo by mě jestli polštář je dobrý pak koupit. Nebo počkat až ho sám bude chtít? ![]()
@fifka94 pokud špatně spinká, tak bych ho klidně zkusila. Kluk spal s námi v tomhle věku v posteli a vždycky mi zabral můj hodně proleželý polštář
![]()
Ten plochý polštář co je k peřince jsem dala už od narození.
Já dávala tak od roka, ale on stejně cestuje po postýlce, takže se s ním vždycky tak maximálně přikryje ![]()
Myslim ze polstar, i ten tenky, by se kvuli pateri mel davat od 2 let. Pokud si ale dite cpe neco pod hlavicku uz drive, tak i drive. Ja dala ten tenky asi v roce a pul, protoze driv to nemelo ani cenu. V postylce se tocil na vsechny strany. Ted ma 2 roky a 3 mesice a taky ho obcas najdu jak spi uplne obracene ![]()
Dceři je 17 měsíců a polštářek nemá. Zatím dávat ani nebudu. Max. až by šla do velké postele. A to stejně dřív jak ve 2,5 letech nevidím. ![]()
@fifka94 asi v tomhle veku jsme ho dali. Brzy mu byl ale stejne k ničemu. Jak začal víc cestovat, nacpal si pod hlavu perinku.
Já dala dceři polštářek, ten plochý někdy po roce, hklavně proto že viděla jak na nich spíme mi a prostě ho chtěla taky
Zdravím,
má tady některá zkušenosti s polštářem s dírou aby miminko nemělo placatou hlavičku? My jsme ho malý dali do hnizdecka a v pohodě ale teď jak jsou vedra tak jsme hnizdecko vyndali protože v něm byla hrozně spocená a na matraci mi přijde ze má hlavičku výš a ze nespí rovně, ale možná se mi to jen zdá. Nevíte někdo?
nerada bych aby malá měla pak něco se zády
Když už jsem nevěděla jak svou sedmiměsíční dceru uspat, protože je čím dál tím divočejší, sáhla jsem po polštářku, na kterém spím já. Je to placka pro miminka, nemám ráda vysoko pod hlavou. A ejhle, od té doby je tuhá raz dva a spí déle. K tomu přikrýt její muchlací plyšovou dekou, tu miluje, peřinka neklapla. Samozřejmě polštář používám jen na jedno max. dvě denní spaní. V noci spí zatím bez.