Spacák pro dvouletou na kempování

4.8.14 11:06

Spacák pro dvouletou na kempování

Zdravím, hlavně ty, co jezdí s batoletem pod stan. Letos chceme vyrazit s malenkou poprvé, a tím pádem mne čeká sehnat pro ni spacák. Chtěla bych jí koupit normální, dospělácký, že v horní polovině bude zasunutá spát, a tu dolní polovinu založím pod ni. Tím bych vlastně i vytvořila další izolační vrstvu. Nebo je to jeden z mých horších nápadů a raději koupit dětský, ať v něm neplave? Co bude pohodlnější? Jak řešíte pod stanem spaní vy? Děkuju za všechny nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
4.8.14 11:11

Na 1000% bych šla do dospěláckého, mám pro obě děti a pohoda. Dětské spacáky mi přijdou jako zbytečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.8.14 11:11

Děti byly s našima letos pod stanem, měly obě normální spacáky a babi neříkala, že by někdo někam zapadl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
4.8.14 11:12

Já jsem koupila takový tenký v Rossmanovi, ale jinak je nabalená do teplákovky a spí ještě v (zimním) pytli na spaní, co má doma.
Pod sebou teplou deku a v noci příp. přikrývám ;) A spí na nafuk. matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
4.8.14 11:14

@neschopná mamka Já bych hlasovala pro koupi dětského, i v něm bude mít ještě kilometr nevyužitého místa… my máme pro staršího tenhle http://www.huskycz.cz/…c-d4409.html dostal ho někdy v necelých 2 letech. Mladší budou 2 v listopadu a letošek ještě jezdí v zimní emitexím fusaku s kočárku… akorát je tedy otázkou, zda ti v tom spakáku budou chtít spát, mě moc nechtěli a vylézali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
4.8.14 11:17
@Loll píše:
Na 1000% bych šla do dospěláckého, mám pro obě děti a pohoda. Dětské spacáky mi přijdou jako zbytečnost.

Proč zbytečnost, vlastnosti spacáku jdou stejně časem do háje, tak než vyrostou, tak bude potřeba nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.8.14 11:20

Dvouletý syn je na táboře s tatínkem a spí ve velkém dospělém spacáku..prý s tím nemá žádný problém..dá se přece rozepnout jako deka skoro, tak když se bude třeba v tom topit, tak je možné dítě jen přikrýt..

• Citovat
  • Upravit
2926
4.8.14 11:21

@j.a.n.i1
1. Nemyslím si, že třeba jedenáctiletý pubertální kluk bude chtít jet na tábor v dětském spacáku…
2. Pokud nebudou spacák zbytečně x-krát za sezonu prát, tak dítěti vydrží, v dospělosti ať si už koupí svůj za svoje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9608
4.8.14 11:26

@j.a.n.i1 souhlasim… a i protoze velky (dospelacky) spacak dite svym malym telem tezko vyhreje, muze mu byt chladno na nohy. Pak maji jeste kratsi damske verze… proste rozhoduje delka.

Příspěvek upraven 04.08.14 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.8.14 11:26

Ahoj už jsem letos byla pod stanem a to i se svými syny (2,5 a 11 měs.).Staršímu jsme pořídili spacák od firmy Ready Bed (Pořídili jsme ho na aukru, jako druhou jakost a fakt za pár peněz…nový stojí hodně). Líbilo se nám, že je to vlastně něco jako postel…nafukovačka se spacákem v jednom a tak ti prcek neleží na zemi :palec:
 https://www.google.cz/search?…

Příspěvek upraven 04.08.14 v 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
4.8.14 11:27

@Loll Pochybuju, že bude 11 kluk řešit, jestli je ten spacák o 30 cm delší nebo kratší… akorát bude zbytečně nosit na zádech váhu navíc a bude mu to zabírat zbytečné místo v batohu. Ale každého věc, my spacáky využijeme hodně, tak mi není líto investice do dětského a pak do nového.
A ad praní, neperu je zbytečně, ale vím kolikrát řešíme u dětí poblitý či počůraný spacák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
4.8.14 11:32

Máme stejný jak @j.a.n.i1 a mladší-5 měsíců spí ve fusaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
4.8.14 11:35

Jinak bych volila dětský…hodně kempujem a ono se to nezdá…ale já nemusím ty zhovadilosti, kdy si lidi berou do stanu půl ložnice…to můžu spát rovnou doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
4.8.14 11:40

Byli jsme pod stanem loni i letos, místo spacáku jsem brala fusak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.8.14 12:03

Když byli děti malí(3-4), tak jsme měli fusak a potom dětský spacák péřový. Kluk má od 8let svůj, dospělácký, ale na menší postavu. Dětský dostala dcera. Máme dospělých spacáků několik, tak to měníme podle podmínek, do kterých jedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí