Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@slavuska1 myslíš, že ho nechám ten kabel žužlat? Dávám moc velký pozor na to, aby v té puse neskončil. Opravdu nechci mít jiskřící dítě… hlavně, když už má zuby.
@slavuska1 píše:
no mě teda nepřijde moc roztomilý dítě žužlající kabel, který je zapojený do zásuvky
Taky me to zarazilo ![]()
![]()
![]()
Jinak teda nechci zlehcovat situaci, ale kabel od notase ma na sobe trafo, ne? Takze by do ditete 220 neputovalo. Cimz nerikam, ze bych byla v klidu, kdyby do nej me dite chtelo hryznout.
@Teruna000 píše:
@slavuska1 myslíš, že ho nechám ten kabel žužlat? Dávám moc velký pozor na to, aby v té puse neskončil. Opravdu nechci mít jiskřící dítě… hlavně, když už má zuby.
no podle toho jak to bylo napsaný, tak to skoro vypadalo že jo ![]()
@Teruna000 píše:
@slavuska1 máš pravdu, že to tak vypadá…ale opravdu ne
v pohodě, tak promiň ![]()
Tak okolo 8m si myslím, rozuměli ![]()
ale nesposlouchali
dokonce občas udělali něco co nesměli a sami u toho říkali „ne ne ne“ ještě se zvednutým prstíkem a dívali se, jestli se dívám
Můj 13měsíců starý syn to asi chápe. Přijde k něčemu zakázanému, natáhne na to ruku a s dost upřímným pohledem se na mě zadívá a provede to co nesmí. Jak mu řeknu NE, tak přestane ale začně vztekle mrčet a ještě než od toho odleze tak do toho bouchne
Jo, brzo mě z něho určitě švihne
![]()
@Lucista muj zacal rozumet kolem 8-9mes. Velmidobre rozumi-jen ne vzdy poslechne ![]()
@lazy_cat píše:
Můj 13měsíců starý syn to asi chápe. Přijde k něčemu zakázanému, natáhne na to ruku a s dost upřímným pohledem se na mě zadívá a provede to co nesmí. Jak mu řeknu NE, tak přestane ale začně vztekle mrčet a ještě než od toho odleze tak do toho bouchneJo, brzo mě z něho určitě švihne
![]()
presne jak nas 1,5
bud bouchne a nebo odhodi. posledne mi honem rychle hodil mobil do kafe, nez aby mi ho dal ![]()
@sissi79 píše:
Nikdy![]()
![]()
Přesně tohle mě napadlo ![]()
Jinak můj syn tomu moc dobře rozuměl tak od 7m
Prostě od doby, co se všude doplazil a sahal, kam neměl ![]()