Kdy do školky - pořád trochu kašle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33018
12.9.21 09:29
@Anonymní píše:
Na něm to není vidět už. Kašle a smrka jen po probuzení.

Tak to bych ho s klidným svědomím dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.9.21 09:29
@Anonymní píše:
Na něm to není vidět už. Kašle a smrka jen po probuzení.

Tak proc se ptas, co resis? Evidentne ho tam das, takze zbytecny dotaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.21 09:31
@Šarlota4 píše:
Tak proc se ptas, co resis? Evidentne ho tam das, takze zbytecny dotaz :nevim:

No ptám se jak to mají ostatní :nevim: a nejsem rozhodnuta. Proto se ptám na zkušenosti od toho jsou tady diskuze ne? 8o

• Citovat
  • Upravit
5640
12.9.21 09:49

Já dítě dávám do školky jen když je 100% ok. Jinak ne. Nevím jak Vaše školka, ale u nás vadí jakékoliv posmrkávání, pokašlávání. V době covidu pošlou dítě bez pardonu domů, pokud se nejedná o alergika, co má na to papír.

Vlhkej kašel je pořád kašel, může se mu zase rozjet, já osobně bych ho nechala doma, případně bych si zařídila jiné hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
12.9.21 09:54
@Anonymní píše:
Kdy dáváte dítě do školky po nemoci? Kluk ještě trosku po ránu kašle vlhkým kaslem a občas smrka. Jinak teploty už dávno nemá a chodíme na hřiště apod. Mužů dat zítra do školky? Už bych potřebovala do práce zcela upřímně..

A co jeho táta, ten by se na pár dní nepostaral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.21 10:00

Já rozhodně ne, pracuji v kolektivu a matky které nacpou nedoléčené děti do školky, jsou pro ně nezodpovědné :cert: za prvé děti jsou tam rozlítané mohou se rozkašlat znovu, za druhé imunita je stále oslabená a je velká pravděpodobnost že dítě lehne znova.

Jako učitelka mám pocit že neustále řešíme nudle, rýmu, kašel a jsme tam tak maximálně od toho, že celý den utíráme dětem nudle, a pak dítě ještě nakazí celou školku, včetně personálu..
Nevím jak to máte ve školce vy, ale dcera chodí do státní a pokud se u dítěte projeví přes den známky respiracniho onemocnění, jde s učitelkou do místnosti která je určená na karanténu, nasadí mu roušku a rodiče musí okamžitě přijet, jestli vám to za to stojí..
Já pracuji v soukromé školce, dcera chodí so státní, věcně nosím domů různé choroby od děti, jejichž rodiče jsou bezohlední a nenechají ho doma, sama mám dceru neustále nemocnou a musím s ní zůstat doma..aby jste se jednou nedivili že školka zůstane pak zavřená jelikož není personál..

• Citovat
  • Upravit
16818
12.9.21 10:00
@Svistice píše:
@Šarlota4 Zas más rýmu a rýmu a kašel a kašel. :nevim:
Pokud dítě ráno trochu zakaske a odkasle pár hlenu, co mu díky zadní rýmě v noci natekly do krku, tak nevidím dítě do školky nedat. Stejně tak nějaké posmrkání z přechodu zima/teplo.

Takhle my to máme každou chvíli, ráno si párkrát zachrchla ale přes den nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8458
12.9.21 10:01
@Jahudka82 píše:
Takhle my to máme každou chvíli, ráno si párkrát zachrchla ale přes den nic… :nevim:

My to takhle máme doslova celou zimu. Takže já s tímhle syna do školky dávám, jinak by tam půl roku nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.21 10:03
@Ms.Ragdoll píše:
A co jeho táta, ten by se na pár dní nepostaral?

Nemá tátu.

• Citovat
  • Upravit
5640
12.9.21 10:06
@Anonymní píše:
Nemá tátu.

Tak leda nějaká kamarádka, příbuzný, nebo placená výpomoc. Nebo to holt riskni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
12.9.21 11:36

Jestli byl doma cca týden až deset dní od začátku rýmy a kašle, tak bych už taky dala. Sice nejsem samozivitelka, ale člověk do té práce občas musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
12.9.21 12:24

Jsme na tom dost podobně, dcera byla cely minuly týden doma. Co vím, lehlo okolo nás spousta dětí škola / školka …
Zítra bude ještě doma, chci ji nechat co nejdyl v klidu. Pak uvidíme.
Ja teda nehrotim, jsem na rodicaku.
Každopádně vas, holky co musíte řešit hlidani a práci úplně chápu, taky mě to za rok čeká a už se dopředu děsím abych nebyla víc doma s detma než v práci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin