Kdy dojde první mateřská?

2
15.8.13 19:32

kdy dojde prvni mateřská

Dobrý den prosím vás nevíte někdo kdy mi dojde první mateřská na učet? Nastoupila jsem na ni 11.7.2013 a ještě mě nic nedošlo. Dojde to ještě tento měsíc nebo už ne? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2790
15.8.13 19:36

Mateřská za červenec by měla být vyplacena teď v srpnu. Když tak brnkni na úřad a zeptej se kdy mají výplatní termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.8.13 19:38

V srpnu. výplatní termín má každý úřad trochu jiný takže si tam zavolej. mě chodila kolem 15 z PSSZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047

A kdys podavala zadost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989

Socialka ma na vyplaceni 30 dni od obdrzeni dokumentace. Nezalezi na datu nastupu na materskou, ale na datu, kdy zamestnavatel materialy predal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.8.13 19:39

Díky za odpověd, asi tam zavolám a poptám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
15.8.13 19:46

Zavolej a oni Ti reknou, kdy zadost dostali ke zpracovani a jestli uz davku vymerili a kdy by ji meli odesilat. Nekdy to bohuzel zamestnavatel trochu zbrzdi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.8.13 10:32

Zajímá mě jestli sociálka posílá nějaký „papír“ kolik PPM bude. Na mateřské jsem od 5.8. takže peníze očekávám až v září, ale zajímá mě kolik přesně mám očekávat. Nebo si mám vzít výplatní pásky za posledních 12 měsíců, zprůměrovat hrubou mzdu a tu hodit do nějaké kalkulačky na netu? Dík za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikoleta1993
4.11.13 09:04

Příspěvěk v mateřství

Dobrý den.
Chci se zeptat kdy mi dojde tzv. příspěvěk v mateřství a za jakou dobu se vyplácí.
Před porodem jsem ještě dostudovala takže mám povinou 4letou variantu..
Malý se narodil 20.září, já byla na úřadě vše vyřizovat kolem desátého října. Proto mě zajímá jestli mi bude vyplacena ta částka 2krát..Doufám že se chápeme :-) Myslím tím období září až říjen toť jedna částka a říjen až listopad toť druhá částka. Moc děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat