Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já byla u dr. v pátém týdnu a poznala to- jednak se mění zabarvení (čípku nebo pochvy, ted si nejsem jistá), děloha je na pohmat jiná - není pevná ale jakoby molitanové kuličky. Takhle jsem to pochopila já,píšu vlastními slovy:)
poznala bez ultrazvuku? Já fakt jsem hrozná…sama si už připadám jako největší magor ![]()
Dneska jsem byla na kontrole, doktorka na mě koukala jako na blázna, že se bojím těhotenství když beru prášky…
prohlížela mě normálně, zjistila, že mám na pohmat citlivý hlavně pravý vaječník, prohlídla mě na ultrazvuku a ujistila mě že těhotná opravdu nejsem. (od poslední sex chráněný „jen“ HA jsem měla 5.3. takže bych byla tak v 8. týdnu, což by poznala už určitě)
takže všechny ty moje problémy jsou nejspíš ze stresu ![]()
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je možné otěhotnět během menstruace, menstruaci jsem měla od 27.2 do 4.3 a s přítelem jsme se milovali naplno.19.3 jsem byla u gynekologa protože už delší dobu mám menstruaci 2 krát do měsíce, a je možné že by to už poznal? Dostala jsem léky na srovnání menstruace jmenují se norethisteron, a proto se bojím kdybych náhodou byla těhotná aby to miminku neuškodila. Ale dělala jsem si test 20.3 a byl negativní. děkuji
@janabea píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je možné otěhotnět během menstruace, menstruaci jsem měla od 27.2 do 4.3 a s přítelem jsme se milovali naplno.19.3 jsem byla u gynekologa protože už delší dobu mám menstruaci 2 krát do měsíce, a je možné že by to už poznal? Dostala jsem léky na srovnání menstruace jmenují se norethisteron, a proto se bojím kdybych náhodou byla těhotná aby to miminku neuškodila. Ale dělala jsem si test 20.3 a byl negativní. děkuji
Nevím jak test ale z krve to jde poznat 10den už že je hcg hladina vyšší
Dobrý večer, mám dotaz.
Je možné, aby gynekolog přehlédl těhotenství? Již 16. den mám zpoždění a lékař mi předepsal jen nějaké hormony, avšak kontrola proběhla 21.2.. Poslední menstruace proběhla 13. - 17.1. 2018 a nechráněný pohlavní styk 23.1. Dva týdny po styku jsem si dělala asi 4 těhotenské testy a vyšly negativně, nicméně beru léky, které obsahují diuretika a ty ovlivňují výsledky testu. Mám zvýšenou teplotu, je mi špatně po jídle, objevilo se mi akné na neobvyklých místech (dekolt, záda), zhoršil se mi zrak, zvětšila se mi prsa, nemám chuť k jídlu - pouze na mléčné výrobky a občasně mívám křeče v podbříšku.
Mockrát děkuji za zpětnou odpověď.
právě že jsem štíhlá a docela hodně