Kdy jste nechali poprvé tatínka hlídat miminko celý den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
4.2.19 10:56

@Čičorečka ale neurazim… a. to. ze je to. sobecke jsem napsala az po vlne, co se. tady spustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.2.19 11:07

@katuska1984 žádné vlny jsem si nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.2.19 11:07

Poprvé v 10 dnech malého, musela jsem na revizi nástřihu (zákrok odložili o asi 8 hodin, takže jsem večer, sotva hodinu po probuzení z narkózy, podala reverz a přítel pro mě s malým přijel), ale já jenom odsávala, takže nebyl problém malého nechat. Navíc jsem asi v 1 měsíci syna začala jezdit do školy 1× za 2 týdny na 2 dopoledne, abych dokončila gymnázium. Ale po skončení školy se to nějak zvrtlo a odmítám nechat malého s přítelem víc než 2 hodiny, a to už má přes 2 roky, z příbuzenstva nikdy nikdo nehlídal, nedovolila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 11:09

Holky klid!!! Jen jsem chtela slyset/cist jak tohle delaji jinde. Nemusime se tu kvuli tomu, ze ma kazda jiny nazor, zkusenost atd. hadat a osocovat. Kazdy si doma dela co jak uzna podle sebe a svych moznosti za vhodne. Nikdo neni lepsi ani horsi.

• Citovat
  • Upravit
4615
4.2.19 11:10

@katuska1984 myslím že všeho moc škodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.2.19 11:10
@katuska1984 píše:
z temy odchazim… ja jenom chci naosat, ze to, ze matka citi, ze rocni dite nenecha tyden bez ni neni nic spatneho. kazde dite a kazda z nas je jina. ale osocovat a naosat, ze nekdo je silenou jenom z tohoto duvodu je troufale.
u kazdeho je ten cas jiny.
ja nesoudim vas ze jenom proto, aby jste si uzily se rozhodnete odvestovat od rocniho ditete. Pro mne je to sebecke.. ale neurazim vas.delejte si co chcete.taky budu

To je na každé matce na jejím uvážení..také nesoudím, týden je dost, ale je to každého věc..já jsem v této diskuzi okomentovala pouze dotaz na 9 hodin a to mi přijde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.2.19 11:13

Já bych malou klidně svěřila na celý den, ale zatím kojím a nepovedlo se to přes den i přes příkrmy úplně odbourat.

S tatínkem i s babičkou zvládají naprosto v pohodě. Má trochu jiný přístup, což je dobře. Ať si malá zvyká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.2.19 11:17

@E.winka 2 taky mě zarazilo 9 hodin :zed: a že zapomene to mi přijde jako naprosta hovadina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.2.19 11:28
@Ennny píše:
@E.winka 2 taky mě zarazilo 9 hodin :zed: a že zapomene to mi přijde jako naprosta hovadina :lol:

Já teda miminko teprve čekám a plánuji s ním být pořád, ale alespoň ze začátku a nebo jeho táta..ale pokud budu muset do nemocnice nebo někam nutně odjet, tak odjedu a vím, že on se postará a pokud by nemohl, postará se zbytek rodiny, držíme při sobě a přijde mi to normální, všichni ho budeme milovat :srdce: určitě se nebudu bát, že na mě drobek zapomene, a to myslím i v rámci dnů..9 hodin mě přijde směšných, ale nerada soudím, nevím v jakém rozpoložení se zakladatelka nacházela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 11:30

@Ennny s tou pameti, oni maji miminka celkem kratkou pamet. Proto se ptam. Chapu, ze kdyz jsou kojena maji matku zafixovanou asi vic, ale kdyz maji lahev??? Tak jim jde v podstate jen o tu lahvicku? Ale nevim nejsem detsky psycholog a nazor ze matku musi mit vsechny deti radi moc nezastavam. Dite bude mit rado kohokoliv kdo se k nemu chova pekne.

• Citovat
  • Upravit
21091
4.2.19 11:50
@Anonymní píše:
@Ennny s tou pameti, oni maji miminka celkem kratkou pamet. Proto se ptam. Chapu, ze kdyz jsou kojena maji matku zafixovanou asi vic, ale kdyz maji lahev??? Tak jim jde v podstate jen o tu lahvicku? Ale nevim nejsem detsky psycholog a nazor ze matku musi mit vsechny deti radi moc nezastavam. Dite bude mit rado kohokoliv kdo se k nemu chova pekne.

TAk ono to je o tom, že taky mají i jiné fáze. Někdy chtějí víc matku jindy otce. My teď máme fázi mamánkovství, kdy se po mě kouká a brečí, když nejsem. Ale ještě před 2 týdny jí bylo jedno, že mamka není. Tedy kromě kojení. Tak si myslí, že se to střídá. Ale rozhodně to dítěti neublíží, když bude s někým jiným než s matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.2.19 20:59

U nas to komplikovali kojeni, jinak bych manzelovi s klidem sverila dite k non stop peci hned od porodnice. V praxi to slo plus minus az tak od sesti mesicu, kdy uz jedli i neco jineho, nez jen mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí