Ohřívání příkrmu z mrazáku

21091
2.2.19 20:47

Asi zničí. Otázka je, co zůstane po mrazení. Jinak já dávám ohřát do vodní lázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
2.2.19 20:48

Tak já si myslím, že většina těch vitamínů se zničí už když to vaříš:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
2.2.19 20:51

vždyť už se to vařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.2.19 20:51

Ja to prave delam v parnim hrnci…vareni, ohrivani i rozmrazovami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.2.19 21:03

Já si misticku vyndam den předem, dam do ledničky a ohrivam druhy den v mikrovlnce na minimální výkon, nikdy jsem takhle horke jídlo neměla, za mě teda naprosto zbytečný kram… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.2.19 21:18

@Verurizeckova zbytecny fakt neni, udelas tam vsechno v jednom a nezaspinis tisice nadobi (hrnec, tycak, miska…) ;) kdyz nemam zkusenost, neodsuzuju, ze je to kram ne :roll: a ohrivani v mikrovlnce mi neprijde taky uplne zdrave pro mimco…

@NatalieSofie Jinak vetsina vitaminu se podle me znici uz tim varenim (ac v pare), je to na dost stupnu… :nevim: ja jsem delala v hrnci, umixovala a dalsi den ohrala ve vodni lazni ;) tam to neprehrejes a muzes prubezne kontrolovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.2.19 21:22

Nic horsiho, nez co se s tim stalo pri vareni, se uz nestane pri rozmrazovani/ohrivani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.2.19 21:22

@Celina minimální jsem psala…

@Kukacka123 tak já tycak používala první měsíc, jinak mu jídlo mackam… a je to můj názor, ze je to kram a nemyslím to zle a v kuchyni mám už tak dost kravovin a když si poradím bez nej, tak proč ne. A na základě čeho soudíš, ze ohřívání v mikrovlnce není vhodné? Mas to nejak podloženo? Mě by to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.2.19 21:29

@Verurizeckova jasne, kazdy at si ma jake kramy v kuchyni chce, jen mi to prislo zbytecne hned hanit…nic vic, nic min…a ty mas podlozeno, ze je to vhodne (v plastu snad neohrivas ze…)? Promin, ja nehodlam nic hledat, takovych clanku pro a proti je :nevim: spis mi to prijde zbytecny, kdyz muzu v klidu ohrat ve vode a nemusim spekulovat o vhodnosti ;) ale ohrivej si jak chces, ja jen napsala svuj nazor, to tu snad muzu :mavam:

Příspěvek upraven 02.02.19 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.2.19 21:31

@Kukacka123 jasné, stejně jako já :) tak psala si o nevhodnosti, tak jsem myslela, ze to mas už podloženo :) jinak ať si každý děla, co chce… naprosto souhlasím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.2.19 21:33

@Verurizeckova tak mne hlavne nedalo nereagovat na ten kram, kdyz nemas ozkouseno…nemam proste rada, kdyz lidi soudi neco, co nemaji ozkouseno ;) tot vse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.2.19 21:38

Je to uplne super vec…urcite bych nemenila…usetri to spoustu casu ;) Dekuji holky :kytka: a v mikrovlnce rozhodne ohrivat nechci…nepripada mi to moc vhodne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
2.2.19 21:42
@Verurizeckova píše:
@Celina minimální jsem psala…@Kukacka123 tak já tycak používala první měsíc, jinak mu jídlo mackam… a je to můj názor, ze je to kram a nemyslím to zle a v kuchyni mám už tak dost kravovin a když si poradím bez nej, tak proč ne. A na základě čeho soudíš, ze ohřívání v mikrovlnce není vhodné? Mas to nejak podloženo? Mě by to zajímalo.

Moje tchyne nechce milrovlnku,ze pry je to strasne skodlive,pry jime mrtve jidlo bez vitaminu a ty vlny pry ohrivaji tak,ze rozkmitavaji castice a to skodi.A pry si to potvrdis tim,ze zkusis zalevat kytku vodou z mikrovlnky,pry ti pojde.No ja mikrovlnku pouzivam,nenechala jsem se ukecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.2.19 06:09

Kdyz u resite ty mikrovlnky - vetsina veci, co se o nich siri, jsou bludy. S jidlem v mikrovlnce se nedeje nic moc jineho nez pri jine tepelne uprave. Hlavnim rizikem je nerovnomernost ohrivani, takze pokud jidlo ohrivate v mikrovlnce, je nutne ho poradne promichat nechat chvili stat, aby se nestalo, ze bude mit horke „kapsy.“ Tot muj zaver na zaklade zakladnich znalosti fyziky :nevim: Na kytkach vyzkouset nemuzu, chcipaji mi tak nebo tak😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.2.19 09:10

@beruska9 tak to je jak s milionem dalsich veci, nic neni podlozene ze :mrgreen: ale nekdo ohriva i v plastu a to uz uplne dobre neni :nevim: my si tam s manzelem jidlo normalne ohrivame :mrgreen: a kytky mi taky chcipani samy, takze nevyzkousim :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí