Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
no promiň, ale dát vibrační lehátko s dítětem na stůl, to by mě teda nenapadlo
ale některé možná jo, takže super, že jsi upozornila ![]()
chápu že ti je špatně , ale upřímně nápad je to fakt hloupatý dej ho do postýlky a s postýlku přetáhni do kuchyně a máš klid
Dat dite v lehatku na stul by me nikdy nenapadlo…
Aspon, ze je v poradku.
Asi záleží na lehátku a taky na věku dítěte
Já jsem si běžně dávala lehátko s dcerou na linku, když jsem vařila
Lehatko jsem měla s blokací proti houpání, takže se ani nehnulo a taky mělo bezpečnostní pásy ![]()
Stane se, naštěstí to dobře to dopadlo, tak si to dlouho nevyčítej. Nám dcera v 8mi měsících vypadla z autosedačky na hlavu na betonové schody, když nám starší hospitalizovali a my malou v tom stresu nepřipoutali. Stalo se to v areálu Bulovky, tak šla hned na rtg a my si mohli oddychnout.
A proč ho dáváš na stůl?
i kdyby se v tom nehejbal tak těma vibracema to lehátko může někam „odcestovat“ a spadnout.
@donutkaP je mu 5 mesicu.proste se asi predklonil a prehouplo se to.je jsem zrovne brala hrnec z linky,byla jsem zady..a najednou rana a ticho..strasny ale hned jak jsem ho otcilo zacal plakat ale nastesti ho asi zbrzdily kolinka tam ma modriny a na hlavne nic.diky bohu ale furt mi ta rana z ni v hlave..
@Kriss Tina nemela jsem je zaple..ale to me neomlouva,jen jsem chtela varovat kdyby mel neldo podobne hloupy napad
@Anonymní píše:
@donutkaP je mu 5 mesicu.proste se asi predklonil a prehouplo se to.je jsem zrovne brala hrnec z linky,byla jsem zady..a najednou rana a ticho..strasny ale hned jak jsem ho otcilo zacal plakat ale nastesti ho asi zbrzdily kolinka tam ma modriny a na hlavne nic.diky bohu ale furt mi ta rana z ni v hlave..
Hlavně, že je v pořádku
Takové věci se prostě stávají.. Budeš na to asi dlouho myslet, ale důležité je, že se mu nic nestalo
On je taky rozdíl mezi lehátkama, některé jsou hodně lehounce překlopitelné a nestabilní ![]()
Nehody se stávají, můj muž takhle dával malýho ve vajíčku vždy ma stůl u doktora, na nádraží apod. I když nám doktoři vždy říkali, že jen na zem. Prostě to dělal automaticky.
Hlavně že jste v pořádku, dej si panáka nebo tabulku čokolády, musel to být hrozný šok…
Tak nam se stalo neco podobneho u babicky tenkrat s malou,take vibracni lehatko,ale ne na stole,ale na posteli v kuchyni (babicka spi v kuchyni), byl to mzik a byla prevracena dole
nastesti také nic,ale nafackovala bych si..
Nejsi prvni ani posledni,netrap se tim,stalo se,hlavně ze je v poradku,priste si davej pozor ![]()
Ja jsem dala vajicko s malym na židli u detske doktorky v ordinaci. Zhouplo se a preklopilo na zem, malym v něm. Mel modrinu na hlavičce, ja brečela a doktorka ho prohledla a potom utesovala me,hysterku. Mela jsem na sebe sileny vztek, ani to nedokatu popsat a upne te chapu, jak ti ted je. Ale podstatne je to, ze jwi s malym byla u doktora a ze je v poradku. U nas to taky dopadlo dobre.
Ahojte vsichni..musim to vlozit anonymne, nezlobte se je mi strasne.ale chci vam vsem maminka, co davate sve miminka do vibracniho lehatka varovat.dnes jsem dala syna do lehatka a dala ho do kuchyne na stul abych mohla varit a on na me koukal..nevim jak je to mozny, jak se to stalo ale syn se stim zhoupl a lehatko se preklopilo a spadl mi.je nastesti v poradku, byli jsme na vysetreni, stali nam nami vsichni svati..davejte si na to pozor, ja si najivne myslela ze se to preklopit nemuze..muze..boli me z toho srdce, furt brecim a honi se mi v hlave ze stacilo malo a bylo nestesti, strasne nestesti..prosim neposte mi je jsem blba..vim to..