Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tady superzeny ti vždy napíšou, že by todle nikdy neudělaly, každá ženská má občas zkrat, já třeba vždy dávala pozor na prebalovak, gauče, postel, vše jak úplný blázen uzkostna ženská. Jen když partner si syna vedle sebe položil na gauč už jsem vyla drž ho alespoň za nohu… No jednoho blbyho dne jsem sla se synem do koupelny asi tak v 8 m, držím ho v náručí a v druhé ruce jsem něco měla, v mžiku jsem ho posadila na pračku, stala jsem u něj jen jsem se za něj natahovala pro tampon a on v pikovterine spadl na stranu, stihla jsem snad trochu ztlumit pad moji nohou, ale pikovterina a moje blbost, měla jsem ho položit na zem že… Ne nejsem supermama, jsem normální člověk co dělá chyby, předpokládám, že u tebe to byl také zkrat, ani v jednom z našich případů se nic nestalo, chvalabohu za to!!! Budeš to mít před očima dlouho! Já to mam dodnes a už je to rok… Vybrec se, dej si víno, nezapomeň, ale pouc se..nejsi v tom sama!!!
.
Hele, mne se cca 15m nebo mozna uz 16m zvladla dostat z postylky, spala, vzbudila se a proste vylezla - po hlave dolu (patrne, ja u toho nebyla, slysela jsem jen ranu a rev). Vubec jsem od ni takovy vykon jeste necekala… Toho jeste bude, hlavne, ze je vse OK.
Mi malá v 6 měsících spadla z postele na dlažbu
no šok, taky jsem si to vyčítala. O to víc si potom člověk dává majzla
Já tě odsuzovat nebudu, sama jsem syna, dokud byl maličký, dávala s lehátkem na stůl a na linku, jinak by se uřval. A v postýlce by mi ani náhodou nezůstal. Neměla jsem tedy vibrační a ještě zajistila houpání, ale… Nix si z toho nedělej, dítě je v pořádku, teď už víš, na co si dát pozor
jednou jsem ho už nechala sedět na zemi v lehátku a dokázal se překlopit i s ním. Bylo mu něco málo přes půl roku.
Malej se mi takhle převrátil ve vajíčku na zemi. Netuším jak. Bud ráda, že se dítěti nic nestalo. A už víš, že takhle ne.
Dekuji vsem za mile odpovedi a ze me neodsuzujete.doktorka rikala,ze ty mimca jsou keste takove gumove ale stejne.ten pocit,kdyz jsem ho sla zvednout a jestli bude v poradku,byl oblicejem k zemi a lahatko na nem jak byl pripoutany,v hlave mi probehlo ze bude nejhur,bala jsem se ho otocit ale nerikam,ze jsem na nej zirala,to mi v hlave problesklo,byly to sekundy.nekdo tam nahore nad nim stal,nema ani bouli,nic jen na kazdym kolinku mini modrinku.diky bohu
Me se skoro pulrocni malem i s lehatkem v herne otocila. Starsi v nem nemohl byt od ctyr mesicu. Mam moc akcni deti. Takze pokud je to pripad zakladatelky, tak ani nedoporucuji ikea jidelni zidli, z toho statecne hned po usednuti chteli vylezt a zritit se na zem.
@Svistice tyjo tak to máte hodně živé děti, já myslela jak mám neposedné dítě, lehátko sem dávala pryč když mu 8 měsíců a začal si stoupat, snažil se na něj lézt sám a pořád z něj padal. Ale jídelní židle z Ikea mi přide docela stabilní, ještě ve 3 letech si do ní leze, teď už i sám že si přístaví stoličku a nikdy se mi nepřevrhla. ![]()
@Kriss Tina Oni se od tri mesicu pretaceli a praktikovali to i v lehatkz, popruhy je fakt nezastavili. Ikea zidle je sice stabilni, ale nema petibodovy pas. Takze dite mi z toho proste v restauracich a hernickach vylezalo. Neexistovalo se otocit pro neco do kocaru, protoze by to nedopadlo dobre. Mladsi stejnym zpusobem vylezala z kosiku v obchode, a to jeste neumela chodit. Takze jsem nakupovala stylem drzet dite za nohu a druhou rukou hazet veci z regalu do kose. Ji se toto omezovani svobody pochopitelne nelibilo, takze jsme to meli obvykle s cirkusem.