Kdy jste nechali poprvé tatínka hlídat miminko celý den?

Anonymní
3.2.19 23:37

Kdy jste byli celý den od miminka pryč?

Prosím anonym, nechci aby byl můj nick spojován s tímto tématem. Chci se zeptat, v kolika měsících (letech) jste nechali poprvé celý den hlídat miminko tatínka? Mám 4 měsíční holčičku a na konci února mě čeká 2 dny zaplacený víkendový kurz (vždy asi na 9 hodin i s cestou z domu). Mám v plánu nechat hlídat celý den tatínka. Malá je plně na UM a v té době bude mít asi přes oběd příkrm. Myslíte, že to malé neuškodí? Tatínek se zvládne postarat, jen mám strach, aby to malou nepoškodilo nějak psychicky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
241
3.2.19 23:45

U syna prvně ve 13 měsících, už nebyl kojený, tak jsem odjela na víkend ke kamarádce… Večer dostal horečku, takže jsem zase hned ráno jela domů:-) Dcerka 6m už byla jednou jen s tatínkem od 8 do 18h, ale déle bych jí ještě nenechala… Myslím že 9 hodin tatínek i mimčo vydrží v pohodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
3.2.19 23:54

V půl roce. V roce a půl už byla týden u babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
3.2.19 23:56

Teď čtu že hlídat bude tatínek 8o 8o 8o Tak snad od začátku ne, pokud je vyřešené odstrikane mlíko! Snad je to taky rodič, nechápu co z nich pořád děláte za neschopy…chtějí stejná práva jako matka, tak ať taky fungují :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.2.19 00:01

Ve trech mesicich, od rana do vecera plne kojene. Sla jsem obcas do prace a on byl doma. Bud mi ji privezl na kojeni nebo mel nachystane odstrikane mleko. Hlidal kratsi doby i pred tim, staral se hodne…a ted se stara jeste vic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
4.2.19 00:02

Moje mamka mela malyho ted nedavno na dve noci (budou mu 4 mesice). Je na UM a nezdalo se mi, ze by mu to nejak vadilo, byli v pohode ;) strasne jsem se na nej pak tesila a on se na me tak pekne smal, bylo to mily :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.2.19 00:03

Kojila jsem až do 13-ti měsíců několikrát denně. Ale kdyby byla malá na UM, tak bych to vůbec neřešila. Můj manžel je plnohodnotný rodič, u kterého jsem věděla, že se o dceru postará stejně jako já. Takže pokud je tatínek šikovný, tak bych vůbec neřešila nějakou psychickou újmu, vždyť je to rodič stejně jako ty. Určitě si to ti dva hezky užijí i bez tebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 00:22

@lilithlilith to neni myslene tak, ze by se tatik nepostaral. Spis mi jde o psycho stranku male vs. ja. Treba aby na me za tech 9 nezapomnela, zvlast kdyz je um, tak mam pocit, ze at prijde kdokoliv s lahvi, tak ho bude milovat a na nejakou matku si ani nevzpomene.

• Citovat
  • Upravit
6879
4.2.19 00:25

Od trech mesicu byl muz doma se synem, takze presne od teto chvile.
Umel se a umi se o dite postarat naprosto skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.2.19 00:35
@Anonymní píše:
@lilithlilith to neni myslene tak, ze by se tatik nepostaral. Spis mi jde o psycho stranku male vs. ja. Treba aby na me za tech 9 nezapomnela, zvlast kdyz je um, tak mam pocit, ze at prijde kdokoliv s lahvi, tak ho bude milovat a na nejakou matku si ani nevzpomene.

Tak si střelná, fakt a co má jako říkat otec, když jde do práce třeba na tyden a jezdí jen o víkendu? Proč by na tebe jako mělo. mimino zapomenout :mrgreen: mě fakt fascinuje co jsou ženské schopné vymyslet :zed: :lol: teď čtu že jde o 9 hodin a ne 9 dní 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
4.2.19 00:48

Poprvé hlídal manžel syna, když mu byly asi 4 měsíce. Jela jsem babičce na pohřeb. Byla jsem pryč od rána do večera. A nijak ho to nepoznamenalo :think: Si myslíš, že na tebe za ty dva dny zapomene? :lol: Nechápu moc tvůj dotaz. :nevim: Od roka už jsem měla děti na hlídání i na několik dnů v kuse včetně nocí a nikdy jsem jim nechyběla. :lol: Ovšem jen do té doby, než zase dojedou domů. :srdce: To už jsou to zase ti moji kluci, věčně mi nalepený u zadku :lol:

Příspěvek upraven 04.02.19 v 00:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
4.2.19 00:48

Neboj, proč by na tebe mělo miminko zapomenout ;) mě limitovalo jen kojení, tatínek je plnohodnotný rodič a ani prarodiče nejsou cizí…takže se tím vůbec netrap a jeď si na chvíli oddychnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
4.2.19 03:20

Od 4m na 2-3hodky. V roce i na den. Byla s tatou, tak co :nevim:
Deti ve spitalech, co jsou na luzku x dni a rodice musi makat, nebo je dite v karantene po zakroku, nikdo k nemu kvuli infekci nesmi, taky na svoje rodice nezapomene at je jakkoliv stary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
4.2.19 04:13

Dcera je na konci března a v prosinci jsem byla na operaci. 5 dnů hlídala babička a tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.19 06:58

Tatinek dite nehlida, je taky rodic, takze se taky stara jako se stara mama :) u nas byl sam se synem cely den v 7mesicich, protoze jsem zacala jednou tydne chodit do prace. A predtim zvladali i kdyz jsem si na par hodin odskocila. Jinak na hlidani ho davame k mym rodicum pravidelne od pul roku jednou mesicne na vikend. Nikdo z toho zadnou psychickou ujmu nema, ani syn, ani my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí