Kdy nejdříve dělat těhotenský test?

Anonymní
20.12.17 17:44

kdy nejdrive delat tehotensky test

Ahoj holky chci se zeptat kdy nejdrive testovat vim ze ideal asi po vynechani ms ale kdy by to test mohl ukazat dnes jsem testovala kolem poledne a byl uplne negativni ale MS mam mit az 26.12 ovulace mela byt v obdobi 11-13.12 jenze ja uuuplne miminko nechci tak smam spis opacny problem ze bych radsi videla jednu carku ale asi se nemam radovat ze mam zatim jednu carku kdyz tetsuju teprve 9 dni… stala se nam 11 nehoda no samozrejme na potrat nepujdu jen by se to uuuplne ted nehodilo no…omlouvam se za anonymitu ale zatim nechci aby to nekdo vedel

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
154
20.12.17 17:50

Já bych dala test až v době očekávané MS (od soulože to může trvat cca 4 týdny než se to ukáže na testech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.17 17:52

Myslela sem si to ze kdyz je ted negativni ze neni jeste 100% ze opravdu tehotna nejsem… diky

• Citovat
  • Upravit
3165
20.12.17 17:53

Hodně brzo, mě se ukázaly 2 čárky až 4 dny do Ms. Takže dřív to asi nemá moc cenu počkala bych minimálně ještě 2-3 dny a pak pro jistotu ještě zopakovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
20.12.17 17:53

Já bych testovala až po vynechání MS, to je pak pravděpodobnější, že se něco ukáže nebo ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.17 17:56

Dekujiii zkusim toho 26 to uz by tam melo snad neco byt pokud bych mela nahodou byt nebo ne???

• Citovat
  • Upravit
16982
20.12.17 18:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptat kdy nejdrive testovat vim ze ideal asi po vynechani ms ale kdy by to test mohl ukazat dnes jsem testovala kolem poledne a byl uplne negativni ale MS mam mit az 26.12 ovulace mela byt v obdobi 11-13.12 jenze ja uuuplne miminko nechci tak smam spis opacny problem ze bych radsi videla jednu carku ale asi se nemam radovat ze mam zatim jednu carku kdyz tetsuju teprve 9 dni… stala se nam 11 nehoda no samozrejme na potrat nepujdu jen by se to uuuplne ted nehodilo no…omlouvam se za anonymitu ale zatim nechci aby to nekdo vedel

Ahoj,

test si udělej týden po zmeškané menstruaci, dříve to nemá cenu a byla by to jen nejasná duchařina.
Zkus vydržet, jinak moc doporučuji clearblue digitální test, který je jednoznačný už v době MS (která nedorazí).

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
20.12.17 18:44

A proč testuješ když teprve teď máš dostat MS? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.17 19:37

@Petruna21 zkouska-zvedavost??? :think:

• Citovat
  • Upravit
528
20.12.17 20:21

Ahoj ja treba testovala v pohode az tyden po vynechání a byly tam 2 silné čárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
20.12.17 20:44

Já měla u všech těhotenství pozitivní test už pár dní před očekávanou ms, dnešní testy jsou citlivé, zkusila bych o víkendu. Ale když těhotná být nechceš, tak tě stejně uklidní, až když ti přijde ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.12.17 10:38

Já měla 3 dny před očekávanou ms jednu čárku a 8 dní po očekávané ms už pěkně silné dvě čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
21.12.17 18:34

Nejlépe v den vynecháme ms, ale jsou testy, které lze ještě před ms. Doporučuji clearbleu digitální - někdo psal výše. Nebo citlivý test z Benu lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.1.18 13:38

Včera jsem mela večer pozitivní tt. Jen mi to prijde brzo, vzhledem k tomu ze to bylo večerní testování a k pravděpodobnému početí doslo 10-14.12. Čárky byly silné. Není možné ze bych se měli těšit na dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.1.18 13:59
@JanaOu píše:
Včera jsem mela večer pozitivní tt. Jen mi to prijde brzo, vzhledem k tomu ze to bylo večerní testování a k pravděpodobnému početí doslo 10-14.12. Čárky byly silné. Není možné ze bych se měli těšit na dvojčátka?

Tak to netusim ale gratuluji ja to nastesti dostala… uf uf uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí