Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky prosím kdy začínáte dělat nepečené cukroví?
Mám už docela chuť začít ale mám strach aby se do vánoc neskazilo
např.ty do kterých se dává žloutek ![]()
Doufám že už to tu někde není snažila jsme se hledat ale bezvýsledně
![]()
Ahoj, taky bych už začala, ale též si nejsem jistá, jestli není ještě brzy
My jsme vcera nepecene delali, ale do zadneho se nedava zloutek ani smetana, jen maslo. Mame to v lednicce, tak hrozi jen to, ze se to do Vanoc sni. ![]()
Ahoj,
každoročně dělám nepečená vosí hnízda. Už doma u rodičů jsme je dělali až na štědrý den. Loni už ani nevím, to jsem komplexně nestíhala nic
Letos je udělám asi příští víkend, to je reálná šance, že do štědrého dne vydrží ![]()
Katka
No ja myslim, ze na nepecene je opravdu jeste brzo. My je delavame tak kolem 20. Prece jenom je nesnime hned na Stedry den, ale taky musi jeste par dni po svatcich vydrzet.
A.
Ahoj Kači,
já už mám hotové i nepečené, ale v žádném není žloutek, jen spousta rumu coby konzervant
. Buď zkus ten žloutek nad parou vyšlehat s cukrem - přijde mi, že pak není tak háklivý, když je tepelně zpracovaný, jinak bych tedy pekla až později. M.
Já už mám hnízda i koule, není tam žloutek ani bílek a jediný co, že to nějak moc ubývá, takže budu muset asi stejně přidělávat ![]()
Holky děkuji já teda asi ještě chvíli počkám
je fakt že by jsme to do vánoc asi sež…
![]()
Já z nepečených dělávám (tedy letos zrovna ne) jen vosí hnízda a ty mi mamka vždycky nakazovala dělat až tak 2 dny před Vánocemi. Takže mám zafixované, že nepečené až na poslední chvíli ![]()
Souhlasím, nepečené ve kterém je žloutek, budu dělat až ten víkend před vánoci. Taky se bojím to dělat dřív a piškoty na vosích hnízdech změknou za dva dny ![]()
Nepečené plánuju na 22. až 23. prosince. Dřív mi to příjde moc rizikový ![]()
Já už jsem udělala vosí hnízda. A jestli mi je sežerou, jiný nedělám. Teda ale patlat se s tím 24. by se mi teda nechtělo ![]()
Já ty vosí hnízda udělám příští víkend a pečlivě schovám
. Letos opět ze 3 dávek a zase nic nezbyde ![]()