Kdy otevřou obchody a služby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.11.20 12:37

Flégr říká, že jsou studie, že s každým stupněm vnější teploty o 1 dolů roste základní reprodukční číslo o 3 procenta (výsledky nějaké studie) a že v prosinci bude oproti současnému stavu zhruba dvojnásobné. Pokud je tohle pravda, odhaduji otevření obchodů buď v dubnu, až to zase klesne, nebo dříve, tj. až se dostatečně promoříme.

• Citovat
  • Upravit
6942
1.11.20 13:23

Ty jo, nakupování v supermarketech jako pracující (jsem doma už od začátku roku 2013) si asi vůbec neumím představit, chodím tam zásadně v týdnu dopoledne, bo odpoledne tam už spousta věcí není (z letáku plus ovozel) a trávit tam soboty si taky vůbec neumím představit, to jdeme radši na výlet do přírody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
3.11.20 06:50

Já nakupuju dárky většinou online takže mě to vůbec netrápí. Aleeeee já mám okno co koupit, toť otázkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.11.20 13:56
@Klopotkova píše:
Dobrý den, vím, nikdo tady není věštec, nicméně pojďte si popovídat o tom, kdy si myslíte, že se otevřou obchody s oblečením a služby (kadeřnictví, nehtová studia atd.), samozřejmě s určitým omezením, u kadeřnice třeba jen jeden člověk a v obchodě třeba 10 lidí.
Teď jsem si o tom povídala s kamarádkou, ta si myslí, že do Vánoc určitě ne, já doufám, že kolem Vánoc ano.
Pro někoho možná hloupý dotaz, ale všichni přece chceme zase normálně žít, pojďte si o tom pokecat.

Myslím si, že to udělají tak, že budou postupně v druhé polovině listopadu otevírat vše, co oni potřebují až do poloviny prosince. S tím, že to přes Vánoce opět omezí. Pokud nepřestanou markantně honit nakažené, nikoliv nemocné, tak po novém roce je to tady znova - opatření, počty apod. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
4.4.21 11:27

Ahoj holky, obnovuju diskuzi. Jak to vidíte, kdy to otevřou? Já už to moc nesleduju, tak jestli jste třeba někde něco nezaslechly? Jsem už zoufalá. Potřebuju ke kadeřnici a do obchodu pro pár věcí, které se mi nechce objednávat na netu. Taky bysme hrozně rádi třeba do ZOO nebo do restaurace. Ach joooo. Já už chci, aby to bylo zase normálníííí :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
4.4.21 12:03
@LolaAA píše:
Ahoj holky, obnovuju diskuzi. Jak to vidíte, kdy to otevřou? Já už to moc nesleduju, tak jestli jste třeba někde něco nezaslechly? Jsem už zoufalá. Potřebuju ke kadeřnici a do obchodu pro pár věcí, které se mi nechce objednávat na netu. Taky bysme hrozně rádi třeba do ZOO nebo do restaurace. Ach joooo. Já už chci, aby to bylo zase normálníííí :zed: :)

Vcera jsem cetla rozhovor s Hamackem, bude záležet jak dopadnou Velikonoce. Pokud dobre, koncem dubna, v kvetnu, by se mohlo zacit uvazovat o uvolnění malych obchodu a sluzeb. Ja chodila ke kadernici kazdy mesic, ted jsem byla naposled v listopadu.Mam sedivy odrosty, vlaje mi to, strasny.Moje kadernice nedělá, manzelova presidlila na chalupu, poslední event. mozna ted rodila a je fakt z ruky.Je to des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí