Kdy používáte Nasivin? A ne mořskou vodu?

627
28.10.15 07:13

Kdy používáte nasivin? a ne mořskou vodu?

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat kdy použit nasivin? mám dvě holčičky 5,5 měsíce a 3,5 roku.

Mladšíodsávám - ma takový bíly hlen.. ale když odsaju stejně ji to tam chrčí, a za chvilku ma zase plný nos.. semtam ji to z nosu i teče.. v noci se mi dost budí.. a pak když kojím slyším jak polyka hleny… použivam physiomer - ma dat i nasivin??

Starší smrká sama.. a ikdyž smrka opravdu hodně pořád má ten nos ucpany.. smrka takovy pruhledno bily hlen.. přes den pořád dýchá pusou :roll: použit nasivin?

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
28.10.15 08:01

Nasivin dávám když dítě nemůže v noci dýchat, nebo jsem používala, když se mi dusilo při kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.10.15 08:02

Dala bych Nasivin oběma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
28.10.15 08:18

Nasivin dávám když má hodně ucpaný nos, odsávání na dlouho neuleví, špatně dýchá…v podstatě na začátku celé rýmy, kdy je nejsilnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
28.10.15 09:34

Nasivin dávám na noc, aby dítě mohlo v klidu spát a před jídlem, aby mohlo dobře dýchat a nedusilo se u jídla… Pravidelně ne, nejlépe je dítěti venku, a doma zkrátka, když je fakt ucpané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
28.10.15 09:35

Není proč se obávat kapek do nosu, pokud se vyloženě nekape několikrát za den ( 4× a více), rezistence nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí