Kdy přejde citlivost na pachy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
10.11.24 11:52

@Heid19 Jsem ve 23tt a mám to pořád :roll: Prakticky v celém prvním patře domu je mi špatně a nedokážu tam být dýl jak pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
10.11.24 11:58

@Heid19 ahoj, dneska to ubrečená řeším zas a znovu. Od středy jsem byla u našich, bylo mi líp, jsem v 10 týdnu, tak jsem si říkala že nevolnosti třeba už odcházejí. No, včera jsme přijeli domu a zase zvracím. Dneska už teda pořádně, něco mi tady prostě smrdí. Odpoledne jedeme pro nějaké vůně, co měla mamka v koupelně a mě to vonělo. Je mě úplně příšerně. Když sem čekala prvního, měla jsem to stejné, bydleli jsme v bytě a nemohla jsem tam být, u našich to bylo v pohodě. Teď jsme v domě a myslela sem, že se tomu vyhnu ale zase je to tady a děsím se jak dlouho to bude ještě zase trvat. Se synem to přešlo až kolem 30 týdne. Všechno sem vygruntovala, vyptala, jenže mě smrdí i to vypraný prádlo. Kámoška mi dnes psala že to není smradem ale prostě tim že tam bydlím, měla to pokaždé úplně stejně, tam kde bydlela ji bylo strašně zle ale třeba na návštěvě ji nic nesmrdělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
10.11.24 11:59

@M-Kytka mně smrdí celý byt, hlavně teda kuchyně. Dneska jedeme k přítelovým rodičům, tak se modlím, aby mi nebylo takhle blbě i tam, protože zatím nic neví 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.11.24 13:20

@Heid19 No u našich a ani u tchýně mi to nesmrdí a dokážu tam sedět :nevim:
Přeju, aby to co nejdřív přešlo a bylo líp 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...