Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz, snažila jsem se projít zdejší diskuse, ale nikde jsem nenašla odpověď.
Jsem již po jednom mimoděložním těhotenství pár let zpět. Teď se zase snažíme o miminko. MS 1.11., pak 4.12. (myslela jsem si že ze tresu o pár dní zpožděná).14.12. jsem začala špinit, tak jsem si pro jistotu udělala test a vyšel krásně pozitivní. O pár dní později už slábl, takže tušení, že to není OK. Šla jsem k Dr. - na UTZ nic, ale HCG vyšší. Prý asi samovolný potrat, ale byla jsem sledovaná kvůli mimoděložní t.
Následně jsem 19.12. začala krvácet, HCG dál klesalo a 22.12. krvácení přestalo. Od Dr. následně 27.12. potvrzený potrat s tím, že se o mimoděložní t. nejedná.
Pokud jste něco podobného zažily, kdy cca jste měly další MS? Dle tabulek měla přijít 3.1. ale pořád nic.
Děkuji ![]()
Je to dost individuální. Po revizi mi říkali 4-6 týdnů, že je normál, měla jsem 4 (ale normálně cykly třítýdenní). Při potratu bez revize byl další cyklus o pár dní delší. Ale - pokud jsi začala krvácet 19.12., počítej cyklus od té doby.
Já čekala po samovolném potratu na MS 8 týdnů. Byla jsem 12tt.
Ja mela vzdycky po biochemickem tehotenstvi zpozdeni. Prisla treba az za 6tydnu.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.