Kdy se mohou poprvé objevit poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5682
9.3.12 16:01

ahoj tehulky, tak hlasim ze posledni dve noci jsem stravila tim, ze jsem se minimalne pul hodiny nahrivala ve sprse, protoze na me prisli poslicci. jsem ve 35tt a teda takove bolesti jsem nezazila.. prve krec v trislech ktera se rozsirila do podbrisku a do krizi jako pri menzkach a k tomu neskutecny tlak na rodidla jako by mi je neco roztahovalo… po te pul hodce ve sprse bolesti presly a bylo dobre ted cely den je klid ocekavam ze to zase prijde vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
9.3.12 17:35
Verylka píše:
ahoj tehulky, tak hlasim ze posledni dve noci jsem stravila tim, ze jsem se minimalne pul hodiny nahrivala ve sprse, protoze na me prisli poslicci. jsem ve 35tt a teda takove bolesti jsem nezazila.. prve krec v trislech ktera se rozsirila do podbrisku a do krizi jako pri menzkach a k tomu neskutecny tlak na rodidla jako by mi je neco roztahovalo… po te pul hodce ve sprse bolesti presly a bylo dobre ted cely den je klid ocekavam ze to zase prijde vecer

tak hodně odpočívej třeba to dneska nepřijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
9.3.12 18:50

ivulk : dpocivam temer cele tehu ;-) pac jsem byla na marodce a ted uz konecne na materske. Proc konecne? Protoze materskou se mi priblizila doba kdy uz konecne fazolka uvidim…moc se na nej tesim. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 08:56

Ahojky tehulky tak ja jsem -30 tt a v noci po hodinach me vzdy zbudili me prvni poslicky :D bodava bolest po celou panev kostrc az po kolena deloha sem citila tlaky uplne krece a bricho tvrde nasponovane hruza :( pi chvilce vzdy odeznelo ale mam ted trosku strach abych trebas driv neporodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 18:37

Já teda žádné neměla. Když už jsem něco cítila a říkala si, že jsou to poslíčci..rodila jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
20.12.18 13:54

u syna mi začali měsíc před porodem a ted jak čekám dceru,tak se mi začali objevovat před 14 dnima a termín mám 14 unora,jako takové menstruační křeče :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí