Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj tehulky, tak hlasim ze posledni dve noci jsem stravila tim, ze jsem se minimalne pul hodiny nahrivala ve sprse, protoze na me prisli poslicci. jsem ve 35tt a teda takove bolesti jsem nezazila.. prve krec v trislech ktera se rozsirila do podbrisku a do krizi jako pri menzkach a k tomu neskutecny tlak na rodidla jako by mi je neco roztahovalo… po te pul hodce ve sprse bolesti presly a bylo dobre ted cely den je klid ocekavam ze to zase prijde vecer
Verylka píše:
ahoj tehulky, tak hlasim ze posledni dve noci jsem stravila tim, ze jsem se minimalne pul hodiny nahrivala ve sprse, protoze na me prisli poslicci. jsem ve 35tt a teda takove bolesti jsem nezazila.. prve krec v trislech ktera se rozsirila do podbrisku a do krizi jako pri menzkach a k tomu neskutecny tlak na rodidla jako by mi je neco roztahovalo… po te pul hodce ve sprse bolesti presly a bylo dobre ted cely den je klid ocekavam ze to zase prijde vecer
tak hodně odpočívej třeba to dneska nepřijde ![]()
ivulk : dpocivam temer cele tehu
pac jsem byla na marodce a ted uz konecne na materske. Proc konecne? Protoze materskou se mi priblizila doba kdy uz konecne fazolka uvidim…moc se na nej tesim. ![]()
Ahojky tehulky tak ja jsem -30 tt a v noci po hodinach me vzdy zbudili me prvni poslicky
bodava bolest po celou panev kostrc az po kolena deloha sem citila tlaky uplne krece a bricho tvrde nasponovane hruza
pi chvilce vzdy odeznelo ale mam ted trosku strach abych trebas driv neporodila
Já teda žádné neměla. Když už jsem něco cítila a říkala si, že jsou to poslíčci..rodila jsem ![]()
u syna mi začali měsíc před porodem a ted jak čekám dceru,tak se mi začali objevovat před 14 dnima a termín mám 14 unora,jako takové menstruační křeče ![]()