Kdy se vrátila obvyklá chuť k jídlu po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17818
7.7.21 07:26
@Oli.Lyon píše:
Mně se chutě zmenily a uz to zustalo. Jediné, co odeznělo, byl ten vyložený odpor k některým chutim a vunim. Ale asociace taky pretrvala. Například uz nesnesu konkrétní avivaz, parfém apod. Jen uz nepocituji chut zabijet, kdyz mě udeří do nosu, uz si na tu chut vrazdit jen vzpomenu. :lol:

Pachy a smrady typu cigaret, voňavek mi dost vadily u 2., to jsem tehdy musela nenápadně v divadle ještě před pauzou prchnout na vzduch - byl to malý prostor, vydýchanej vzduch a do toho ty těžký parfémy plus kouření na jevišti v rámci děje, to byla šílená kombinace. U 1.sem sebou málem švihla na hokeji, bylo narvano a i když jsme stáli trochu stranou mimo dav a do té doby jsem normálně chodila a nevadilo mi to, od té chvíle jsem fandila raději doma z gauče. Kámoš i nastávající otec se mě tehdy úplně lekli jak jsem zezelenala, okamžitě mě vyvedli ven, můj mi koupil kolu a dobrý, ale asi nejhorsi bylo cestování MHD, když už jsem se u 2. necítila na řízení a nedělalo mi ani dobře mačkat si břicho za volantem. Jo, jiný stav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
7.7.21 07:36

Bohužel chuť se vrátila po prvním trimestru a podle toho taky vypadá příbytek na váze :?
Zůstává mi ale averze na sprchové gely, jak tu nekdo psal. Jako když se ožerete třeba rumem a pak ten rum nemůžete, tak já nemůžu určitou kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
7.7.21 07:40

Tyjo to vím úplně přesně bylo to jak zázrak!!! Trpím na těhu nevolnosti, maso jsem také nemohla, navíc mi dělá zle lepek, ale jen v tom těhotenství, bála jsem se strašně moc že mi to zůstane. Porodila jsem ve 4 ráno a už na snídani jsem zblajzla rohlík a nic!!! Oběd maso s těstovinou a nic! Nevím jestli jsem měla větší radost z miminka nebo z návratu do normálu (kdo neochutnal bezlepkovy chleba a testoviny nepochopí). Jak já byla ráda i za tu nemocniční stravu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.7.21 08:43

@Vidrde hned po porodu.. A to jsem naposledy zvracela při něm.. Malý se narodil v 9,v 10 mi dali jídlo a já byla štěstím bez sebe.. A v pohodě :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
7.7.21 09:19

Hned po porodu.

• Citovat
  • Upravit
56
7.7.21 10:34

Bože, jak já bych si přála aby vše bylo jak má být, hned po porodu! :think: To, že se někomu nevrátila chuť k jídlu vůbec, mě lehce znervózňuje, ale budu doufat, že mě se vrátí :think: Nesnesu tolika věcí :? Od masa, cibule, zelí, fazolí, smaženého jídla, paštik, ořechů po salátovky, jahod, banánů až po různé kaše, konzervy :( A nebudu vám lhát, už nevím co vařit, ani co jíst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
7.7.21 15:14

Když si vzpomenu jak jsem se bála já že mi to zůstane tak ti úplně věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Whr
25
10.9.21 22:06

@Vidrde
Tak to jsme na tom stejně 🙊 nebo alespoň asi doost podobně..
já už přes měsíc, teď jsem 13tt +2, nejsem schopna skoro nic, největší kamarád je postel, lednici nemohu ani otevřít jak mi vadí ten smrad.. jakmile tchyně nebo kdokoli a kdekoli vaří, tak hned bezim obejmout mísu.. a jsem živá na susenkach jako jsou venecky, esicka apod. Nebo nektarinkach, monte a presnidavky.. už mám dole 10kg a jsem úplně zoufalá ze se nemůžu normálně najíst ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
11.9.21 16:35

Ono se to zlepší jsem 22tt a už mě trápí jen nechutenství a ranní nevolnosti, už aby byl leden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí