Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky chci se zeptat jestli uz nekomu z Mlade BOLESLAVY DORAZILI Penize za dane.
@Alennča píše:
Ahojky chci se zeptat jestli uz nekomu z Mlade BOLESLAVY DORAZILI Penize za dane.Danove priznani jsem podala v lednu
@Alennča pokud bylo daň. přiznání podáno v lednu, pak ani penízky nedorazí. Přeplatek vznikl až 1.4. a max. lhůta pro vrácení je 60 dnů od podání žádosti, takže těch 60 dnů uběhlo dříve než vznikl přeplatek. Podejte si žádost znovu. Ale jen žádost, ne celá přiznání!
To si myslím, že ne. Podala jsem také v lednu, byly tam nějaké chybky. Byla jsem u paní na doplnení a říkala, že přijdou normálně v dubnu. ![]()
V lednu je prostě brzo! Od podání žádosti do 1.4 musí být kratší doba než 60 dnů. Viz Daňový řád §155 odst.3
No nevím. Dnes mi došly
![]()
Včera jsme tam také volala a paní mi říkala, že je to blbost. Myslím, že tu šíříš zbytečnou paniku ![]()
@mmisa32 píše:
Okres Tábor zatím nikdo?
neboj, máš čas. Paní z FÚ mi říkala, že peníze budou chodit v druhé polovině měsíce.
@anul píše:
Se máte čekám také, ale mám složenkou jsem z Berouna
složenka trvá dýl ![]()
Holkám už okr. Tábor chodí složenky ale mi to máme na účet a je fakt že taky zaleží pod koho člověk spadá.
Tak uvidíme. Mají nám vracet za 2 děti. ![]()
Nechci se hádat. Myslím, že o tom vím asi trošku víc než ty. Buď jsi podávala až v únoru nebo si paní na FÚ datumy upravila. A z vlastní zkušenosti vím, že Tě ani program nepustí po 60 dnech žádost zpracovat. Ale to je jedno, hlavně že Ti penízky došly.
Ahoj Hanula1212 chci se zeptat kdyz napsala pracovnice FU Dobrý den, peníze od nás odcházejí 22.4.2015 na Vámi uvedenou adresu.To znamena ze sou penizky uz 22 u mne? dekuji