Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pritel je mel v dubnove vyplate.A kamarsdce dosli na slozenku taky nkdy zacatkem dubna
Zálezí zda od zaměstnavatele nebo jste jej podávali na FU.
Pokud Fu maji na to 30 dnu od posledního možnýho termínu, což je 31 březen.
Většinou konec dubna
Ahoj přesně jak píše Rakosníček
Manža si podával daň.přiznání na finančák 8,3, mají na to 30dní od posledního dne v měsíci a na účet mu to přišlo 22,4. ![]()
Manžel podával daňové přiznání 30.3 a složenka přišla asi před týdnem.
My ho podávali těsně před koncem března a složenky byly tento týden ve schránce ![]()
Do 30dnů od data podání,pokud jste je podali přímo na FU. Pokud jde o zaměstnavatele, má na to času dost.
Manzel odevzdaval 30.3. a dneska mu prisel papir, ze preplatek ma na poste ![]()
Ahoj Prítel podaval 14.3 a prisli 26.4 na ucet svagrova podavala 15.3 a jeste je nema ceka je slozenkou
30 dni maji na zpracovani…na vyplatu 60 dni…abych to uvedla na pravou miru…vetsinou do konce dubna to dojde vsem…ja podavala v pulce unora…doslo mi v pulce dubna. zalezi jak maji na fu cas a jak se jim chce ![]()
A ještě jsem někde četla že tam musí být přímo napsáno že se žádá o vrácení daní, jinak se nevrací nic…
Hanule píše:
A ještě jsem někde četla že tam musí být přímo napsáno že se žádá o vrácení daní, jinak se nevrací nic…
Ano musíš vyplnit takový ten rámeček kde se žádá o vrácení přeplatku a jakým způsobem (složenkou / převodem)
Já podávala myslím 23.3. a v pátek dorazily
(ikdyž tedy těch pár kaček není zas tak závratná suma na jásání, ale lepší než drátem do oka
)
Mi podávali daně v lednu(v některých případech je nutné u daní podaných v lednu,znovu žádat o přeplatek) u nás není třeba znovu žádat a přeplatek přišel 9.4. a už není ![]()
Jinak je to jak píšou holky a zaměstnavatel má čas,pokud Fu tak nejpozději do 5.5. bys je měla mít na účtu nebo na poště.
Dobrý den nevíte do kdy se vyplácí daně?S manželem jsme podávali daňové příznání už začátkem března a ještě nám nic nedošlo.Děkuji Rábová