Kdy sedí předčasně narozené dítě?

84
23.2.22 17:15

Kdy sedí předčastně narozene dítě?

Dobrý den, mám predčastne narozenou holčičku 7. Měsíčku korigovat 6. Je drovna a chci se zeptat maminky, ženy kdy vaše dětičky zacli třeba sedět?. :think: vím že je to asi brzy že to vše dohání ale jen tak mě to zajímá? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.2.22 17:20
@Ann000 píše:
Dobrý den, mám predčastne narozenou holčičku 7. Měsíčku korigovat 6. Je drovna a chci se zeptat maminky, ženy kdy vaše dětičky zacli třeba sedět?. :think: vím že je to asi brzy že to vše dohání ale jen tak mě to zajímá? 8o

Jak moc předčasně je narozená? O měsíc dříve? Syn byl narozený o měsíc dříve a seděl někdy mezi sedmým a osmým měsícem. Pomalejší byl tak do půl roku věku, pak se to zlomilo.

• Citovat
  • Upravit
53518
23.2.22 17:23
@Ann000 píše:
Dobrý den, mám predčastne narozenou holčičku 7. Měsíčku korigovat 6. Je drovna a chci se zeptat maminky, ženy kdy vaše dětičky zacli třeba sedět?. :think: vím že je to asi brzy že to vše dohání ale jen tak mě to zajímá? 8o

Klidně až na 10 měsících. Syn mi tou dobou už chodil, ale seděl cca na 8 měsících, do té doby jezdil v hlubokém kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
23.2.22 17:32

Až ve 13 měsících. Kluk narozen o 2 měsíce dřív. Fyziologicky sed kolem 10.mesice bývá. Někdo dřív, někdo později. Sed musí dítě zaujmout samo bez pomoci. Což kluk zvládl až k tomu 13.m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
23.2.22 17:42

Já o 2 měsíce dřív dvojčata, kluk seděl v 7 měsících, dcera v 9. Prý se to musí počítat od původního data porodu. Ale každé dítě je individuální, jestli je jinak v poho, dej tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.2.22 18:28

V devátým měsíci korigovaně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.22 19:18

Dcera seděla v 7 měsících (korigo 6), ale třeba dcera od kamarádky měla rok a půl a začala teprve sedět taky byla narozena o měsíc dřív..

(Anonym, aby se kamarádka nezlobila, že píšu o její dceři)

• Citovat
  • Upravit
17472
24.2.22 13:44

To je individuální, oba moji v termínu narození kluci seděli až po prvních narozeninách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.2.22 06:59

O měsíc přesně je narozena dřív. No ke malinka prostě. Děkuji :palec: za odpověď no ještě právě u nás nic tak se ptám jak to je u jiných deníček vín každý dítko je jiné. ;) tak uvidíme u nás kdy. Rozumím tyhle dítka maličký to vše doháněji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí