Kdy přesouvat děti do sporťáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32929
6.4.20 18:15

@g.sandova Jané kendo. Ale teď by v úvahu připadaly nové verze Valca nebo Joie. V první půlce loňského roku ještě nebyly ke koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.4.20 20:20

@andelka83 jako vypadá hezky a další dva znám taky. Líbí se mi ten Joie, ale máš málo terénní. Jane de mi taky líbí.
Chtěla bych trojkolku s otocnou sedackou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
7.4.20 07:56

@g.sandova my na naše potřeby terenak nepotřebujeme, chtěla jsem právě něco spíš subtilního, ale ne vyloženě golfky. Trojkolky nemám zkušenosti, já je nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.4.20 10:08

@andelka83 v tom případě máš dobrý kočár!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
7.4.20 12:35
@g.sandova píše:
@andelka83 v tom případě máš dobrý kočár!

Kdyby už tehdy byl nový joie nebo to Valco, asi bych vzala něco z toho, jsou levnější. Ale jinak je dobrý, kola docela slušná, moc ho nešetřim. Chtěla jsem hlavně velký koš, nastavitelnou rukojeť, otočnou sedačku a výklopnou stříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.4.20 15:06

@andelka83 tohle bych chtěla taky, ale do terénu. To snad neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
7.4.20 15:32

@g.sandova no, ono je to něco za něco. Dobrá kola má myslím Britax Brio go, ale na mě byl už moc humpolácký, mohutný. Ale nevím jestli jde otočit. Některé kočárky se dají vyřešit výměnou kol za nafukovací, terénní ( ale zas je to znát na váze a skladnosti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
5.6.20 09:49

Obnovuji diskuzi. Zeptám se jako idiot: dcera se poprvé dnes posadila a minutu si hrála v sedě, pak zase odlezla jinam. Je jí 10 měsíců a chtěla bych ji přesunout do sporťáku. Jde mi o to, jestli může ve sportovním kočárku jezdit už dnes, nebo mám ještě chvíli počkat, až si sed zafixuje?

Odmala jsem chodila k lékaři kvůli křivé páteři, tak proto se tak blbě ptám :oops:, chci snížit riziko u dcery. Podle pediatra malá žádný problém zatím nemá.

Děkuji za pochopení a Vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
5.6.20 09:57

@AlinaJ já bych ještě chvilku počkala. Přece jen v kočárku bude sedět dýl než minutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
5.6.20 10:01

@AlinaJ asi záleží jestli se ti do korby vejde a neprotestuje tam… Mě všechny děti z korby do těch 10 měsíců vyrostly a nejstarší dcera tam dělala problémy uz v 5 měsících, ale ona v té době už seděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.6.20 10:02

Ve sportaku muze i lezet, ne? Teda muj sportak se da da komplet do lehu. Ja prave vzazuju, ze syna uz presunu, je mu cerstve 5 mesicu, ale velky je jako by mu bylo uz 9, ma pres 8kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.6.20 10:04

Pokud se vejde, ještě bych počkala až se ten sed zafixuje. Jinak ve sporťáku klidně jezdit může, ale vleže nebo na bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
5.6.20 10:05

V 10 měsících už nikdo z mých známých (ani já teda) žádné dítě v hluboké korbě neměl. 8o Zaprvé se tam nevešly a za druhé se tak mlely, chtěly koukat ven, že to nešlo. Vždyť to dítě v tom sporťáku nesedí jak na židli. Je to trochu zvednutý leh, když se to nezvedne kdovíjak rovně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.6.20 10:05

@warita na výlety a dovolené používám sportak. Malej má taky skoro devět kg.
Jinak ještě doma běžně korba, ale baví ho to tam cim dál méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
5.6.20 10:09

Já dala do sporťáku i když ještě neseděl, v 90% je v lehu občas mu to trochu zvednu, v korbě se mi vztekal… Dala jsem těsně před půl rokem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí