Britax a podložka Pinkie

20
19.3.20 11:14

Britax a podložka Pinkie

Ahoj, chystám se na změnu ze zimního fusaku na podložku + nepadací deku a narazila jsem na problém s prostřihy. Malému je deset měsíců a stále sám nesedí, takže jezdí vleže a popruhy mám v těch nejnižších dírách.. Když jsem tam ale zkoušela dát podložku od pinkie tak to vychází tak že podložka má prostřihy výše než jsou aktuálně popruhy, tudíž by se mačkala.. když to ale přenastavím celé výš tak mi z toho asi prcek vyleze ne? Je hodně akční jakmile není upoutaný, jinak mu pásy nevadí.. a hlavně když to tedy dám výš tak je to ok v sedě, ale když dám kočárek do lehu tak podložka nahoře nemá místo a mačká se.. jak to máte nastavené vy? Případně kdybyste měli i fotku, děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21680
20.3.20 09:46

@Tewe hmm, nejlepší jsou podložky na míru, co šijí švadlenky doma, ale jinak by měly být nahoře šňůrky, aby šla podložka přivázat a nesunula se…

Za mě je na toto období lepší jarní slabý fusak, mě ty deky rozčilují :mrgreen:
ale když už jsi pořídila, pracuj s tím, co máš… pokud to žádné úchytky nahoře nemá, přišila bych je ;)

případně nemůžeš ještě vrátit podložku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.3.20 09:54

@Káťa19

To bohužel nemůžu, kupovala jsem to hned s kočárem.. ;) jinak já právě vítám že už je počasí na to dát fusak pryč, celou zimu prcek jezdil jen v punčocháčích a mikče a jak se začalo oteplovat tak už nemám co sundávat, mikinu potřebuje aby mu netáhlo na ramena.. je dost záhřevnej :lol:.. ale dík, zkusím to nějako vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.3.20 10:01

@Tewe nastav to tedy tak, aby ti seděla co nejlépe na kočár, pásy jdou utahnout ;) vylézt by neměl, já pak třeba i zapínala jen spodek, když je tam ještě to madlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí