Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všichni potřebuji poradit, shanim opravdu kvalitní sporták do 15 000. A potrebuji, aby měl sezení na obě strany, nosnost do 20kg, moznost prodloužení strisky, trochu do terénu, teleskopicke madlo, skladani i se sedaci casti jak po i proti a moznost v pripade dalsiho mimca dokoupeni hluboke korby. Existuje vubec takovy kocarek? ????????
@Akbakb1234 co Britax Go Big / Next? Madlo teda není teleskopické, ale ten zbytek by mohl být podle tvých představ.
Tfk adventure, nesplňuje sezení proti, jinak super jede, nosnost 34kg.Moon je kvalitní kočárek, záleží na jak dlouho ho chceš, zjistit výšku zadove opěrky. Např. Do moon nuova jsem 2lety dítě nedostala pod strisku, jinak byl skvělý a šel se kupovat další kocarek. Chtěla jsem jsem přesně. Co ty. Slevila jsem ze směru jízdy
@Kokolina29 Taky máme TFK a směr jízdy jsem vyřešila korbičkou MultiX. Pro malé dítě to tak jde. Kočár je super, neměnila bych. Akorát nevím, jestli by zakladatelka chtěla trojkolku.
Moon resea je prý malinký a k resea sport nevim zda se da zvlast dokoupit hluboka korba do budoucna 😊 jinak trojkolka mi nevadi, ale ty vetsinou nejdou proti směru. Kočarek chci opravdu kvalitni, protoze ho chci i na druhe mimco az by přišlo 😊 takze tak cca 5 let pouzivani 😊 sportak ted + hlubokou korbu dokoupit nez by druhe prislo 😊
@Akbakb1234 Tak koukni na ten Britax - byl to jeden z mých favoritů, ale nakonec vyhrálo to TFK.
@Kokolina29 ja prave uz dalsi kocarek nechci to by meho manžela kleplo 😂
@polga ten britax je krasny, ale už nad muj financni limit 19 tisic za sportak je moc 😊