Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den maminky, chtěla bych se poradit 19.1. Jsme měli první nechráněný sex poté ještě párkrát tak mě zajímá kdy bych si tak mohla udělat první těhotenský test?? Po 14 dnech 2.2. už by se mi mohlo něco ukázat?? Menstruaci jsem měla od 4.1.
Dekuji za rady, doufám že to klapne moc si přejeme druhý mimi ![]()
@Vanessa72 píše:
Dobrý den maminky, chtěla bych se poradit 19.1. Jsme měli první nechráněný sex poté ještě párkrát tak mě zajímá kdy bych si tak mohla udělat první těhotenský test?? Po 14 dnech 2.2. už by se mi mohlo něco ukázat?? Menstruaci jsem měla od 4.1.
Dekuji za rady, doufám že to klapne moc si přejeme druhý mimi
Až nedorazí menstruce.
Logicky asi az ti nedorazi menstruace
jedno uz mas, tak bys to snad mela vedet ne ![]()
Když jsem byla na lovu duchů, tak se mi v jednom těhotenství povedlo, že jsem měla miniducha týden po styku. Byla jsem těhotná 6×. Jinak těch 10 dní už by fakt mohlo. Takže 2 týdny už bych měla za celkem spolehlivě průkazné ![]()
@Mysticlipstick píše:
Logicky asi az ti nedorazi menstruacejedno uz mas, tak bys to snad mela vedet ne
Tak za prvé, u prvního jsem to zjistila až u doktora takže jsem si test ani dělat nemusela. A za druhé zkus být příjemnější… Jestli tě někdo po ránu naštval tak pardon ale já za to nemůžu ![]()
@Alušáček píše:
@Vanessa72 Test může být pozitivní už 7-10dni po oplodnění.
Moc děkuji ![]()
@mau-mau píše:
Když jsem byla na lovu duchů, tak se mi v jednom těhotenství povedlo, že jsem měla miniducha týden po styku. Byla jsem těhotná 6×. Jinak těch 10 dní už by fakt mohlo. Takže 2 týdny už bych měla za celkem spolehlivě průkazné
Dobře moc děkuji za odpověď ![]()
@Vanessa72 píše:
Tak za prvé, u prvního jsem to zjistila až u doktora takže jsem si test ani dělat nemusela. A za druhé zkus být příjemnější… Jestli tě někdo po ránu naštval tak pardon ale já za to nemůžu
Ja jsem naprosto v pohode
jen se zamysli jestli to neni tak trosku ostuda ptat se na neco co vi i 15 lety holky
a jeste na to zakladat diskuzi
a pokud presne nevis kdy si ovulovala, ted nemyslim appku nebo testy, tak je blbost ti tady psat 8DPO apod.
@Mysticlipstick píše:
Ja jsem naprosto v pohodejen se zamysli jestli to neni tak trosku ostuda ptat se na neco co vi i 15 lety holky
a jeste na to zakladat diskuzi
a pokud presne nevis kdy si ovulovala, ted nemyslim appku nebo testy, tak je blbost ti tady psat 8DPO apod.
Takže paní důležitá, myslím že to není ostuda, jelikož jak vidíš, tak píší že test si můžu dělat už deset dní po styku, což jsem předpokládala ale pro ověření jsem si na to založila diskuzi, však od toho to tady je, nemyslíš?? Takže jak si psala ty, tak opravdu neznamená že musím čekat až po menstruaci.. Takže až příště se ti nebude nějaká diskuze líbit, tak na ni pro jistotu neodpovídej, uděláš dobře… Měj se krásně, tímto tuto diskuzi ukončuji ![]()
@Vanessa72 píše:
Takže paní důležitá, myslím že to není ostuda, jelikož jak vidíš, tak píší že test si můžu dělat už deset dní po styku, což jsem předpokládala ale pro ověření jsem si na to založila diskuzi, však od toho to tady je, nemyslíš?? Takže jak si psala ty, tak opravdu neznamená že musím čekat až po menstruaci.. Takže až příště se ti nebude nějaká diskuze líbit, tak na ni pro jistotu neodpovídej, uděláš dobře… Měj se krásně, tímto tuto diskuzi ukončuji
Ja ti poradila
ale v podstate si muzes udelat test klidne 2 hodiny po styku
Jo a bacha at pak nezakladas diskuzi proc si mela v 10 dpo ducha a pak nic
vygoogli si a jinak pani chytra je to napsane i na pribalovem letaku testu kdy spolehlive testovat
To sluvko spolehlive je dost dulezity.
@Mysticlipstick píše:
Ja ti poradilaale v podstate si muzes udelat test klidne 2 hodiny po styku
Jo a bacha at pak nezakladas diskuzi proc si mela v 10 dpo ducha a pak nic
vygoogli si a jinak pani chytra je to napsane i na pribalovem letaku testu kdy spolehlive testovat
To sluvko spolehlive je dost dulezity.
Tak to asi nebudeme nějak přehánět ne?? Já se tady určitě nehodlám celej den zbytečně dohadovat kdo co jak kdy atd. Na to opravdu nemám čas. Takže se měj krásně pa ![]()
@Vanessa72 píše:
Tak to asi nebudeme nějak přehánět ne?? Já se tady určitě nehodlám celej den zbytečně dohadovat kdo co jak kdy atd. Na to opravdu nemám čas. Takže se měj krásně pa
Dohadujes se ty neb jsi vztahovacna
Ja jsem celou dobu v klidu
Prijemne testovani ![]()