Příznaky těhotenství, ale nepotvrzené... rada?

Anonymní
29.1.20 18:00

Příznaky těhotenství ale nepotvrzené... rada ?

Ahoj, vím že tady je spousta příspěvku ale asi mě konkrétně zajíma nějaká vaše zkušenost.. Abych začla od začátku, v říjnu jsem měla poslední injekci Depoprovera.(bez menstruace 6let) Na kontrole v Listopadu jsme se rozhodli že další si nenechám píchnout a že se vyčistím. Že by jsme mohli mít pak miminko necháme to na přírodě. Před 14 dny mě začala bolet prsa, tak jsem si říkala že se asi chystá první menstruace začala jsem si dělat ovulační testy,, což jsem dělala a ovulace nejspíše proběhla. Nemůžu říct na 100% nedělala jsem každý den. minulý pátek se k tomu přidali v podbřišku bolesti a v pravé část i neustále lítaní na wc ale bez bolesti bez pálení. Bradavky mě začali hrozně pálit štípat, řezat nejradši bych je drbala a utrhla :D a prsa na dotek bolavá, nateklá.
Ráno hodinu po probuzení knedlík v krku, a zle, od žaludku, jídlo dám jedno sousto a už nemusím jíst,, hnusí se mi to :oops: :oops: :oops: takže bez oběda co sním s chutí je čokolada vše co má v sobě čokoládu,, :D bolí mě často hlava, jen tak záchvat breku.. Každý den se vše stupnuje,, už jsem spadla s váhou o 2kg dolů.. nic neustupuje,, dnes ráno mamatest negativní,, odpoledne jsem byla na gyndě ultrazvukem nic neviděl a prej si nemyslí že bych mohla být těhotná.. sliznice v prosinci 2mm a ted 5mm.
Jeho odpověd at vyčkám a test zkusím za 14 dní..
Mám tušení že jsem v tom nemůžu si pomoct.. Měla jsem před půl rokem začínající zanet žlučníku,, a byla to pro mě bolest hrozná,, že bych vše cejtila hned na začátku?
Moje mamka měla stejné příznaky a stejnou antikoncepci otěhotnela hned druhý měsíc, ale zjistili to až ve 3 měsící do té doby ultrazvuk nic neukázal.
Omlouvám se a Děkuji za vaše zkušenosti Hezký den. :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
29.1.20 18:04

Gynekolog těhotenství neviděl. Tím bych se řídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.20 18:07

@Čičorečka jasný, ale někdy to nemusí být vidět.. je možné že bych to cejtila hned 2 tyden??

• Citovat
  • Upravit
1165
29.1.20 18:09

A žlučník bolí „jinde“, ne v podbřišku.
Nemůžeš mít cystu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
29.1.20 18:12

Při sliznici 5mm je těhotenství téměř vyloučené. Ono po depo probere nemusíš klidně otěhotnět rok až dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
29.1.20 18:14

Pokud se upnes na tehotenstvi, muzes si priznaky vsugerovat…gynekolog tehotenstvi nepotvrdil a testy negativni, tak bych se tim ridila. priste to treba vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
29.1.20 18:18

Přidávám se k holkam, sliznici musíš mít aspoň 10mm, aby se mělo vajíčko kde uhnizdit. Úplně ses na to upla a teď nemyslíš na nic jiného. Já jsem po vysazeni antikoncepce neměla ovulaci rok, což ti samozřejmě nepreju, jen to ze to tak měla mamka, neznamená ze to budes mít stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.20 18:18

@Mosie,, ne ten bolík jinak
@karkarka to já vím taky, že nemusíš ale nad tím nechci přemýšlet,,
@migmina kdyby my nezačlo tohleto,, tak to nehledám a nanjdu tuhle stránku,, přišlo to samo,, říkám vůbec jsem se na to neupnula,, jenom by rád člověk věděl na čem je.. nemám lehkou práci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.20 18:19

@Verurizeckova já vím,,že ne..

• Citovat
  • Upravit
4507
29.1.20 18:21

Jo a jednou jsem tady četla příspěvek jedné chytré paní a plne se s tím ztotoznuju. Ženské zvesela jedí prášky, pichaji injekce několik let v úplné panice, aby neotehotnely, pak se rozhodnou, ze chtějí dítě a okamžitě druhy měsíc očekávají pozivni tehotensky test. To si xlet zadelavaji tělo hormony, jakoby najednou nebylo. Dej tomu čas, ono to přijde, ale uvědom si, ze si 6 let dělala vše proto, abys těhotná nebyla a teď hned první měsíc plasis, protože ses rozhodla ze teď hned chceš dítě… tělo se musí z toho taky vzpamatovat, není to stroj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.1.20 18:22

Pokud jsi brala šest let depoproveru, tak se ti tělo může dávat do pořádku pěkných pár měsíců a víc. Zkus to srovnat bylinkama nebo gynexem, ale teď těhotná nebudeš. Při takto nízké sliznici je to prakticky vyloučeno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.20 18:23

@Verurizeckova já nečekala ted hned,, my jsme to nechali jen tak,, a že to necháme na leéto,, já vím co jsem brala,, proto jsem to vysadila.. abych měla sex za nějakým učelem to teda nemůžu říct,, děkuji za příspěvky chtěla jsem vědět názor

• Citovat
  • Upravit
4380
29.1.20 18:24

Tehotna nejsi. Ladovala ses svinstvem a tvé tělo to musí zpracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
29.1.20 18:33

Zena si to vsugeruje a ani o tom nevi.telo se musi procistit. nemysli na to a neupinej se pak to nejde treba roky. uzivejte si to a nekontroluj se pri kazdym pichnuti a paleni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
29.1.20 18:42

Uprimne, nechapu, jak by mohl nekdo prehlidnout tehotenstvi ultrazvukem az do tretiho mesice. Bud pan doktor mel o ultrazvuk oprenou slepeckou hul nebo to byl prvni ultrazvuk v Cesku a delanej pres bricho. Se sliznici 5 mm temer s jistotou tehotna nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí