Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne. Ovulace jsou bolesti podbřišku nebo bolesti prsou.
A co to ma společného se sexem?
@jizvíková protože se i snažíme o dítě. A jak říkám, standardně ovulaci nijak nepociťuju, takže jsem trochu zmatená co se děje.)
Čauky, já mám ten samí problém.. my praktikujeme tedy přerušovaný sex a nikdy se nám nestalo, že bychom otěhotněly… Jenže ted jsme to vzali dvakrat v plodné dny a nastalo tohle…
poslední týden neustálé bolesti žaludku, pocit nazvracení ale do toho bych neustale jedla..😂 jakmile rano neco nedam do pusy je konec… občas mě pálí žaha.. oběvam dvakrat..😂chutě na sladký( které nejím) jsem nafoukla jako kdybych měla zachvili prasknout a píchaní v podbřišku ani nemluvím.. 🤦♀️ Jeden den bych mohla spát 4 hodiny a stačí a další dva dny mě nikdo nezvedne… prsa nemam citlivá vůbec jen mam okolo bradavek tmavé pruhy..test jsem dělala ale měla jsem ještě týden před ms takže si myslím ze moc brzy… takže nevím.. jestli se nám tam usadil malem vetřecel.. stalo se někomu nebo měly jste talové příznaky?
Ahoj holky, prosím mohly by jste mi napsat, jak jste dopadly? Mám teď podobné příznaky. Dorazila vám MS? Dík
Ahoj všichni,
podle výpočtu bych měla mít ovulaci, s manželem jsme měli pohlavní styk a od té doby mám přes den nevolnosti. Je mi divně po jídle, ale jedla bych pořád, bolí mě často břicho, hlavně po jídle, bolí mě skoro pořád záda a mám pocit, jak kdybych měla něco s tlakem, jsem i dost nervózní. A mám dost chutě na sex
Trvá to od toho styku, takže asi tři dny. Trochu mi to přijde, jak kdybych měla mít menstruaci. Nebolí mě oblast podbřišku, to ani při tý menstruaci nemám, vždycky mě bolí kříž, ale ne celá páteř, takhle divně mi prostě není. Nikdy jsem ovulaci nevycítila, prostě to se mnou nehlo. Myslíte, že je možný, že najednou takhle můžu pociťovat ovulaci? Díky