Kdy uklízíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
1.3.17 18:52

Já jsem sice na mateřský, ale uklízím většinou každý den i tři hodiny dopoledne. Nedovedu si představit jak to budu dělat, až začnu chodit jednou do práce, když mám k tomu druhý mimčo na cestě :D asi taky pořídíme paní na úklid nebo zůstanu doma :nevim: u nás musí být pořád uklizeno, jsme na to vysazení s přítelem oba. Akorát teda uklízím jen já, on jezdí domů sotva na víkendy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17092
1.3.17 20:04

Mame byt a maleho vetsinou z Pa na So na hlidani, takze uklid (vyluxovat, vytrit) vetsinou kdyz neni doma nebo jdou s tatou a psem ven. To se mi uklizi nejlip, kdyz se mi nikdo neplete pod nohy a neprekazi. V tydnu jsem urvana z prace, to nemam silu, max.tak vyprat, povesit pradlo, naskladat nadobi do mycky (bez ni si uz neumim zivot predstavit), otrit kuch. linku, zatimco malej kouka na pohadku nebo se s tatou koupou. Nechavat praci „az usne“,tak neudelam nic, to odpadam vetsinou s nim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30889
1.3.17 20:36

Ja jedu kazdy den nadobi a nekdy nejake to vareni + neco k tomu - vetsinou pondeli koupelnu (kdyz koupu deti, setru prach a vylestim zrcadlo, vecer drhnu vanu a umyvadlo) a WC, utery vytiram, stredu chodi koupat babicka, tak za tech 40 minut detsky pokojik - prach, vytrit, nenapadne vykydat bordel, co by jinak neprosel do kose - a vecer pak zehlim, no a ctvrtek toho mam vetsinou uz tak akorat, takze leda sem tam nekde setrit prach. V patek se vraci po tydnu muz, tak to prokecame. V sobotu vetsinou znovu vytiram a nejaky ten prach, v nedeli vetsinou zase zehlim… Plus jak jsem doma se dvema detma, tak nonstop uklid provozniho bordelu, ale co je tatinek pres tyden pryc, tak maj vypomoc befelem - aspon navecer posbirat hracky, nadobi odnaset do drezu a tak. Nejhorsi je to, kdyz marodime, to je tolik provozniho bordelu, ze misto uklidu do pulnoci davam veci na misto… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
1.3.17 21:04

Snažím se uklízet průběžně, abych se v tom neutopila. Takže každý den něco, jednou týdně koupelnu a větší úklid kuchyně, utřít prach, WC dle potřeby, luxuju obden, vytírám taky podle potřeby, peru tak čtyři pračky týdně a po každý várce hned žehlím. Tím pádem mám žehlení na půl hodiny maximálně, dýl by mě to děti nenechaly dělat. Pak samozřejmě průběžný úklid jako nandat do myčky, vyndat myčku, uklidit večer hračky po dětech (učím je uklízet, ale kdyyž jim pomůžu, tak je to prostě rychlejší). Jsem na RD a zastávám názor, že uklízí se zásadně, když jsou děti vzhůru. Jednak vidí, že je to prostě potřeba udělat a jednak když už náhodou spí obě najednou, tak si prostě uvařím kafe a hodím nohy nahoru ať se děje, co chce. Ale když to shrnu, tak dýl jak hpdinu denně rozhodně neuklízím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
1.3.17 21:21

Když jsem byla doma s dětmi, tak jsem uklízela nejraději v pátek, ale měla jsem na to „celý“ den, prostě jsem uklízela, když děti „dovolily“ nebo spaly…tento týden jsem první v práci a netuším, kdy budu mít na úklid sílu a čas…ale je fakt, že se doma bordel nenadělá, max. večer povysaju drobky, poklidím oblečení a kuchyň. Ráno po sobě taky pofackujeme kuchyň, abychom odpoledne nepřišli do nepořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.3.17 16:57

Já uklízím v neděli, a pomáhá celá rodina… Bohužel jindy nemám ča. s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie