Kdy zabere Herpesin na opar ?

Tajemnadama
12.11.23 11:59

Kdy zabere Herpesin na opar ?

Ahoj v noci jsem se vzbudila se svěděním a bolesti rtu. Běžela jsem to namazat aspoň pastou. Ráno jsem vyhrabala masticku Herpesin. Vzala jsem si B a C vitamin, za jak dlouho s touhle léčbou ten opar zmizí? :think: Dost to teda boli. :roll: Dělám s lidmi, tak bych nerada abych je nějak nakazila :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22650
12.11.23 12:10

Pasta ani Herpesin mi nikdy nezabral. Rekni si lekari o antivirotika. Ty teda hlavne zaberou nez opar vznikne. Nikdo ti nerekne, kdy opar zmizi. Me pak po nem zustava jeste ranka a to vklidu jeste 14 dni trva nez zmizi. Nekdy opar mam 1 den a nekdy 14 dni a jeste 14 dny ta jizva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
12.11.23 12:18
@Oriseka píše:
Pasta ani Herpesin mi nikdy nezabral. Rekni si lekari o antivirotika. Ty teda hlavne zaberou nez opar vznikne. Nikdo ti nerekne, kdy opar zmizi. Me pak po nem zustava jeste ranka a to vklidu jeste 14 dni trva nez zmizi. Nekdy opar mam 1 den a nekdy 14 dni a jeste 14 dny ta jizva.

Fuuuh, no antivirotika mi nikdo na jeden opar nepredepise. Tak budu doufat že to pomůže :roll:

• Citovat
  • Upravit
9749
12.11.23 12:18

Lokální aciklovir je spíše doprovodnou léčbou při oparu, sám o sobě většinou nemá valný efekt. Zavolejte praktickému lékaři, pošle vám e-recept na Herpesin / Zirvin / Zovirax 400 mg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
12.11.23 12:40

Zabírá mi ale musím to začít mazat od prvního svědění, spíš ještě jak začnu cítit brnění. Jak už se začnou dělat puchýřky, tak je to v háji, aspoň se snažím zabránit, tomu, aby mi to,,nenabublalo" přes celou pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
12.11.23 12:45
@Tajemnadama píše:
Ahoj v noci jsem se vzbudila se svěděním a bolesti rtu. Běžela jsem to namazat aspoň pastou. Ráno jsem vyhrabala masticku Herpesin. Vzala jsem si B a C vitamin, za jak dlouho s touhle léčbou ten opar zmizí? :think: Dost to teda boli. :roll: Dělám s lidmi, tak bych nerada abych je nějak nakazila :zed:

Tak za týden. Ten strup se dřív udělat nestihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22650
12.11.23 12:56
@Tajemnadama píše:
Fuuuh, no antivirotika mi nikdo na jeden opar nepredepise. Tak budu doufat že to pomůže :roll:

Predepise. Mam u sebe a kdyz citim, ze se opar dela, tak vezmu a to zabere. Pak jeste nam pocit, ze je to lepsi, kdyz to neustale mazu normalni mastickou na rty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.11.23 14:06

Jak tu už někdo píše, Herpesin se musí namazat hned, jak ucítíš první příznaky jako brnění, pálení. Jakmile jsou už puchýřky, je lepší Zovirax Duo, který má navíc hydrokortizon, který působí i na ten zánět, který vzniká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
12.11.23 14:17
@Lubia píše:
Jak tu už někdo píše, Herpesin se musí namazat hned, jak ucítíš první příznaky jako brnění, pálení. Jakmile jsou už puchýřky, je lepší Zovirax Duo, který má navíc hydrokortizon, který působí i na ten zánět, který vzniká.

Puchýřky se mi tam zatím neobjevily. Teda aspoň ráno tam ještě nebyly. Jen otekly bolavy svědivy ret. Mažu to tou masti co mám doma, tak to snad trochu pomuze :roll:

• Citovat
  • Upravit
4280
20.1.24 11:34

Mám teď úžasnou zkušenost s Dračí krví. Je to pryskyřice z nějakého stromu. Kdysi jsem si to koupila já nevím na co a včera se mi udělal opar, tak jsem hledala, co na to plácnout, a tohle mi přišlo pod ruku první.

Stačilo jedno namazání a cítila jsem, jak opar chcípnul s přestal bolet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.8.24 06:49

Aciclovir je výborný na opary, za 3 dny zhojený opar - https://euhealth247.com/…clovir-cream

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí