Kdy začít s kousky jídla?

33
3.11.10 20:15

kdy začít s kousky jídla?

ahojky, chtěla jsem se zeptat, kdy začít s kousky jídla. Máme 7 měsíční dceru a zatím ji všechno mixuji. Můžu už ji třeba brambor a mrkev jen pomačkat vidličkou?Když ji dávám třeba jablíčko a jogurt, tak to taky postrouhám na hrubém struhadle,takže to jsou kousky. Moc děkuji za odpověď. (někde jsem to četla kdy začít s kousky, ale bohužel si nemůžu vůbec vzpomenout kde :roll: :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
3.11.10 20:17

namackat to muzes, uvidis, jestli to sni ci ji to bude davit, kluci treba ryzi v kuse zvladaji az ted, ale moc jim to nejede :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
3.11.10 20:35

když to zkusíš, tak nic nepokazíš… já klukům nemixovala nikdy, šťouchám od začátku šťouchadlem na bramborovou kaši, takže v tom jsou takový hrudky a nikdy jim to nevadilo (a to nemají žádný zuby :mrgreen:).
Prý je to individuální, některým dětem je to fuk, některým kousky vadí třeba do roka… takže to chce fakt zkusit.
Ve skleničkách jsou malé kousky v těch co jsou psané od 8. měsíce, Sunárek dělá jednu kouskovatou co je psaná od 6. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
3.11.10 20:35

Já mixovala asi prvních 14dní co jsme začala dáva příkrmy a to bylo v 5měsících a pak jsme jen pasírovala vidličkou a vše zvádala v pohodě.V 7měsících už ožužlávala rohlík a baštila kukuř.křupky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.11.10 22:03

Je to individuální , dceři vadily kousky do 14 měsíců a s rýží máme trochu problém dodnes :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí