Kdy začít s kousky jídla?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kdy začít s kousky jídla?
ahojky, chtěla jsem se zeptat, kdy začít s kousky jídla. Máme 7 měsíční dceru a zatím ji všechno mixuji. Můžu už ji třeba brambor a mrkev jen pomačkat vidličkou?Když ji dávám třeba jablíčko a jogurt, tak to taky postrouhám na hrubém struhadle,takže to jsou kousky. Moc děkuji za odpověď. (někde jsem to četla kdy začít s kousky, ale bohužel si nemůžu vůbec vzpomenout kde
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
namackat to muzes, uvidis, jestli to sni ci ji to bude davit, kluci treba ryzi v kuse zvladaji az ted, ale moc jim to nejede ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
když to zkusíš, tak nic nepokazíš… já klukům nemixovala nikdy, šťouchám od začátku šťouchadlem na bramborovou kaši, takže v tom jsou takový hrudky a nikdy jim to nevadilo (a to nemají žádný zuby
).
Prý je to individuální, některým dětem je to fuk, některým kousky vadí třeba do roka… takže to chce fakt zkusit.
Ve skleničkách jsou malé kousky v těch co jsou psané od 8. měsíce, Sunárek dělá jednu kouskovatou co je psaná od 6. měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mixovala asi prvních 14dní co jsme začala dáva příkrmy a to bylo v 5měsících a pak jsme jen pasírovala vidličkou a vše zvádala v pohodě.V 7měsících už ožužlávala rohlík a baštila kukuř.křupky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to individuální , dceři vadily kousky do 14 měsíců a s rýží máme trochu problém dodnes
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit