Kdy zkusit ivf?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Micky174
19.10.19 20:18

@Ba-stet

Potvora :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
18177
19.10.19 20:39
@Botičkadam píše:
Jenze bez toho psa by mozna nebylo to dite… Asi je to tak, jak to ma byt… Nebudete 3, ale rovnou 4.

Dítě už bylo hotové v mrazáku, ale vypadalo dost beznadějně (teda nechci to zakřknout, jsme teprve za půlkou). Ale jo, byl to osud :srdce: Jen chci říct, že někdy je to prostě depka, ale za měsíc nebo za dva to může být úplně jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micky174
19.10.19 20:40

Gratuluju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18177
19.10.19 20:44

@Micky174 Dík. A já držím palce, ať se taky brzo dočkáš (a pak po sousedkách skosíš super výbavu, tipy a rady, takže to čekání bude mít smysl :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micky174
19.10.19 21:11

@Ba-stet
Dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.19 09:08
@Ba-stet píše:
Já bych být Tebou šla. Proklepnou vás a uvidí se. Nakonec kdyby to směřovalo k tomu ivf (a to uvažuju opravdu hodně dopředu) a vy nebyli připravení, tak to můžete ještě poodložit. Ale budete vědět, na čem jste. Trochu Ti přeju, aby u vás našli nějakou blbinku, kterou snadno vyřešej nějakým lékem, protože co tak čtu, tak úplně nejhorší je varianta „oba zdraví, ale stejně to nejde“.Jinak já skončila na tom ivf a přestože mi všechny testy vyšly naprosto uspokojivě, na stimulaci jsem reagovala učebnicově, vzniklá embrya padala jako mouchy. Až tehdy se zjistilo, že mám zřejmě poměrně nekvalitní vajíčka, na svůj věk a všechny ty výsledky úplně nepochopitelně. Nakonec to snad dopadlo dobře a to poslední se chytlo, ale měla jsem velkou paniku, kolikrát to ještě podstoupím, kolik času ztratím a jestli to vůbec nekdy vyjde. Takže už kvůli tomu bych vyšetření neodkládala… Držím palce, ať se to rychle vyřeší :kytka:

Děkuju za palce :srdce: stále věřím, že cesta existuje. Je jen otázka jak moc to bude těžké..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.19 09:16
@Botičkadam píše:
Ja zase mela pocit, ze vsichni okolo me jsou tehotni jen ja porad ne. Ze vsem to vyslo na poprve a ani se nemusely snazit…

Tohle je přesné. Jedna povídala: Jsem plodná na 10 % a bum, za 3 měsíce v jináči. Druhá- ani nemenstruuji a bum- dva měsíce. Třetí: no, jestli budu na tu akci za půl roku těhotná, tak nevim jak to udělám. A tvl, ona fakt byla tehotna tak, jak si to narysovala. 8o To je snad už trochu černá magie ne.? :mrgreen: teď už jim to přeju, ale předcházelo tomu několik hodin ve slzách a nepochopení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.19 09:22
@Botičkadam píše:
Moje MUDRa dava po roce bezvysledneho snazeni zadanku do CAR na spermiogram a pruchodnost vejcovodu. Urcite bych to uz resila, objednala si konzultaci, protoze je ti 28 let, mas spoustu casu to bud resit nebo nechat jeste na „prirode“. Zalezi co ti reknou, ale pokud bude vse o. k., nebudou te hned nutit do IVF, kdyz sama nebudes chtit a mozna se i tak nejak vnitrne uklidnis, ze je vse o. k. a muze se to podarit i bez zakroku.

Rozumím, tak já to 2 roky neřešila, pak u Dr jsem toho roku různou podporou jakoby ani nedosáhla, loni jsem to nestihla vzhledem k tomu mimoděložnímu a z toho sem se sbírala až teď do léta, kdy jsem si podruhé řekla, ze jdu k Dr opět pro pomoc. Pravděpodobně mi nasadí clostik, minule to s nim vyšlo, takže proto. A když pak ani toto nezabere, tak půjdu do neznámých vod. Věřím ale, že zabere, ač už dneska jsem jinde a nebránim se no.. Díky za reakci. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Micky174
20.10.19 12:32
@Anonymní píše:
Rozumím, tak já to 2 roky neřešila, pak u Dr jsem toho roku různou podporou jakoby ani nedosáhla, loni jsem to nestihla vzhledem k tomu mimoděložnímu a z toho sem se sbírala až teď do léta, kdy jsem si podruhé řekla, ze jdu k Dr opět pro pomoc. Pravděpodobně mi nasadí clostik, minule to s nim vyšlo, takže proto. A když pak ani toto nezabere, tak půjdu do neznámých vod. Věřím ale, že zabere, ač už dneska jsem jinde a nebránim se no.. Díky za reakci. :srdce:

No jo, ale pokud jsi brals Clostil, to by odpovidalo tomu ze neovolujes nebo spatne. Nechci ti vubec radit, ale ovul testy nebo mereni bt by asi bylo dobre. Aspon bys vedela zda neovulujes porad nebo obcas. Oni se ti v caru na to mrknou jednou dvakrat, ale vis jak…

• Citovat
  • Upravit
6.11.19 17:08

Rozhodně nejdřív navštivte fyzioterapeuta a zeptejte se na stav vašeho pánevního dna. Hodně ženám to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 20:29
@andrea.faltynkova píše:
Rozhodně nejdřív navštivte fyzioterapeuta a zeptejte se na stav vašeho pánevního dna. Hodně ženám to pomáhá.

Dik za reakci. Uz je to asi jedno, je to neuveritelny… ale jsem v jinem stavu. :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex