Kdyby vaše dítě šlo k psychologovi..?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
11.8.17 11:35
@Russet píše:
Asi má zažito, že chodit k psychologovi je ostuda. Že jde na úrazovnu se zlomeninou, to nikoho nepřekvapí, ale s chaosem v hlavě k psychologovi - to je fuj a ostuda :zed:

ano, to je bohužel časté vnímání psychoterapie. Přitom by ji potřebovala půlka národa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.8.17 11:36
@Imamother píše:
@Russet No, její ostuda to není. Nebo to bere tak, že když chodí dcera, vrhá to „špatný stín“ na celou rodinu? :lol: Zajímavý přístup, pro mě nepochopitelný.

Pro mě to taky neznamená ostudu. A že někomu cizímu říká podrobnosti z rodinného života? Kolik ženských si rádo zadrbe u kadeřnice nebo s kamarádkou u kafe. Doktor je aspoň vázán mlčenlivostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.8.17 11:39
@pe-terka píše:
ano, to je bohužel časté vnímání psychoterapie. Přitom by ji potřebovala půlka národa :nevim:

Naše babička si vypěstovala slušné panické ataky, protože když jí bylo zle, tajila to. Když jde k psycholožce, má pořád takový divný pocit, že je tam vysílána omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.8.17 11:42
@Russet píše:
Naše babička si vypěstovala slušné panické ataky, protože když jí bylo zle, tajila to. Když jde k psycholožce, má pořád takový divný pocit, že je tam vysílána omylem.

no my máme v rodině taky svoje kostlivce, generačně se to předává, hlavně po ženské linii..Já to chci řešit, ptž už se mě to taky týká…Ostudu v tom nevidím, proč si nepřiznat, že nejsme dokonalá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
11.8.17 14:41
@Russet píše:
Pro mě to taky neznamená ostudu. A že někomu cizímu říká podrobnosti z rodinného života? Kolik ženských si rádo zadrbe u kadeřnice nebo s kamarádkou u kafe. Doktor je aspoň vázán mlčenlivostí.

Tak já nevím, ale lékaři taky říkám docela intimní podrobnosti - hustotu hlenu, četnost pohlavního styku, vzhled stolice… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí