Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dítě mi taky akorát leze po čtyřech a marně přemýšlím, jako tohle dělá hluk… Jó, až začne běhat, to umí být jiná
Pokud bych si byla vědomá, že dělám vše proto, abych hluk minimalizovala, tak bych sousedku zvysoka ignorovala. Ať si třeba pukne. A pokud by ě sousedka stavěla na schodech, odpovídala bych zářivým úsměvem.
Taky máme vinyl a sousedi dole si nikdy nestěžovali, ač by teda občas měli proč
Děti vedu k tomu, že pod náma bydlí lidi, ale zrovna to po čtyřech lezoucí fakt dělá hluku minimálně, když zrovna nebrečí (málokdy). Bude hůř.
@nozu no scénu jsem ještě nezkoušela. Byla jsem za paní slušně, že jsme se jí taky vždy když něco chtěla snažili vyjít vstříc a že po mě nemůže chtít ať malého nenechavam lozit…pani má prý čtyři děti… Tak teda nevím jak vypadala jejich výchova
sousedka manželovi včera sdělila že zatím se pouze klepaním brání a pak to bude řešit jinak(asi si půjde stěžovat)
@Svistice píše:
@Žirafka236 V čem to bydlíte? Takhle blbé stropy nemají snad ani staré paneláky. Dítěti těžko nakážeš, aby se doma nehýbalo.Šla bych si poslechnout k sousedce, jestli je to fakt rachot (pak máte tu podlahui asi blbě udělanou) a nebo jestli je to v normě a baba jen prudí.
A zvážila bych hodit domů na podlahu prozatím koberce (nebo předělat podlahu, což asi vyjde dráž), než dítě povyroste (počítej s tím, že pak bude běhat, dupat, jezdit autíčkama, občas mu něco upadne, takže to bude záležitost dalších cca 6 let).
I mě furt něco padá ![]()
Včera zrovna poklička. To byl rachot. A nedávno skleněná nádoba s drobnýma
Škoda, že madam nebydlí pod náma
Z toho by měla infarkt. A byl by klid ![]()
Co to mate za podlahu?
ze to slysi sousedka pod vami? bych zkusila jit k ni a poslechla si.bud mate spatne udelanou podlahu, prilis hlucne dite nebo sousedku sparalku
Příspěvek upraven 29.11.19 v 12:40
Lezoucí dítě bych určitě neomezovala v pohybu jen kvůli citlivé sousedce. Slušně, ale stručně bych jí to vysvětlila a dál bych se s ní nebavila. Může na vás poslat miliardu kontrol a nic nezmůže, ať si koupí dům a nebo být v nejvyšším patře, když má problém s každým, kdo bydlí nad ní. Zachovávala bych slušnost do té míry, kdy mě to začne omezovat. My jsme takhle bydleli v paneláku v prostředním bytě, od kterého soused odkoupil jeden pokoj, tudíž měl ložnici vedle naší koupelny a tenkou zeď. Neustálé hádky o tom, že se přítel sprchuje ve tři ráno (dělal stálou odpolední v masokombinátu a jezdil touhle dobou domů). Až když jsme se majitelé zeptali, čím že soused zazdil dveře a odpověď nám byla, že jen Itongem, tak přítel na souseda vylétl, že ještě jednou něco uslyší, tak mu tu zeď prorazí, když na ní tak šetřil. Od té doby byl klid. Bydlela jsem ve třech podnájmech a musím říct, že dokud člověk neukáže, že se nebojí a otevře si trochu hubu, tak nemá klid i kdyby byl svatý. Vždycky si usedlíci něco najdou. A jen dodám, že za normálních okolností jsem opravdu klidný člověk, který chce vše řešit domluvou. Ale na hlavu si s…nenechám.
Max mu můžeš koupit nákoleníky, je to spíše pro děti at nemají obouchané kolínka, ale možná to izoluje i nějaký hluk. A jinak no stres, máme pod náma podobnou čarodějnici. ![]()
@Žirafka236 píše:
@nozu no scénu jsem ještě nezkoušela. Byla jsem za paní slušně, že jsme se jí taky vždy když něco chtěla snažili vyjít vstříc a že po mě nemůže chtít ať malého nenechavam lozit…pani má prý čtyři děti… Tak teda nevím jak vypadala jejich výchovasousedka manželovi včera sdělila že zatím se pouze klepaním brání a pak to bude řešit jinak(asi si půjde stěžovat)
Tak to asi může, ale bude jí to k h.ovnu.
Kdyby jste byli v nájmu, to by byla jiná…
Malého určitě neomezuj. Proč brzdit kvůli nesnášenlivé babe jeho vývoj. Max. vstricny krok je pořídit dětský kobereček, příp. pěnové puzzle či koberce. My ho měli pro malou, když začala po 4, aby ji nezablo. Ale nechápu, jak může slyšet, když leze
Takové se nezavděčis nikdy.. ![]()
Měli jsme v paneláku něco podobného, klukovi už byly asi čtyři roky a slečně pod námi vadilo, že lezl po zemi a hrál si s autíčkama… A to jsme měli koberec, kluk chodil do školky, bylo to opravdu párminut denně… Když přišla asi po čtvrté, tak jsem chytla rapl a seřvala jí na dvě doby… Od tý doby byl klid.
@Šmoulice no vím, že jednou jak jsme měli oslavu a malý slavil rok, tak přišla sestra s dětmi a to jsou jiné čísla (běhají, skáčou, jezdí s autíčkem). Druhý den soused říkal, že nám děkuje za krásnou sobotu, že manželka je opět na prášky. Tak jsem zvažovala, že sestru opět pozvu ať vidí, jak by to i mohlo vypadat.
Nejdřív bych zjistila jestli neříká pravdu. Můžete mít ty podlahy špatně udělané.
Pokud je s podlahami vše vpořádku, tak bych ji oznámila, že vy si může taky ona odizolovat strop.
@Žirafka236 píše:
@Šmoulice no vím, že jednou jak jsme měli oslavu a malý slavil rok, tak přišla sestra s dětmi a to jsou jiné čísla (běhají, skáčou, jezdí s autíčkem). Druhý den soused říkal, že nám děkuje za krásnou sobotu, že manželka je opět na prášky. Tak jsem zvažovala, že sestru opět pozvu ať vidí, jak by to i mohlo vypadat.
Udělej to ![]()
A opakovaně ![]()
Kupte bábě špunty do uší a poučte ji, že plánujete další dítě, tak ať se připraví. ![]()
@berua13 no já si právě myslím, že největší problém je, že snad nevytahnou paty z domu. Vůbec tomu nerozumím, že to může jít takhle slyšet. Když jsme na návštěvě u našich a malý lozí jde to slyšet pořádně i u nich a to mají koberec a sousedi dole si nestěžuji.