Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Žirafka236 píše:
@Šmoulice no vím, že jednou jak jsme měli oslavu a malý slavil rok, tak přišla sestra s dětmi a to jsou jiné čísla (běhají, skáčou, jezdí s autíčkem). Druhý den soused říkal, že nám děkuje za krásnou sobotu, že manželka je opět na prášky. Tak jsem zvažovala, že sestru opět pozvu ať vidí, jak by to i mohlo vypadat.
Hlasuji pro to, zvát sestru s dětmi na návštěvu pravidelně co 14 dní. A dětem dát na stavění komínů dřevěné kostky. Ten když rozboří, tak bude mít sousedka infarkt
![]()
ne fakt. Zkuste se domluvit, jestli si ten hluk nemůžeš přijít poslechnout. Nechat manžela s lezoucím dítětem doma a jít k sousedům. Jestli tam máte danou izolaci a hluk je i tak neúměrný, bude to na reklamaci práce. Ale spíš myslím, že je sousedka zralá na psychiatra, aby si léčila své problémy jinde než boucháním na vás. A po vyčerpání všech možností rozumného řešení (včetně toho, aby si odhlučnila stop sousedka) bych nastoupila s fází 2 - scéna na celý barák ![]()
@Almondea píše:
Kupte bábě špunty do uší a poučte ji, že plánujete další dítě, tak ať se připraví.
Já bych za ní šla a řekla bych jí, že se kvůli ní odstěhujeme. ![]()
Ale, že byt je náš a můžeme si tam nastěhovat koho chceme. A že taková početná romská rodina bude akorát ![]()
@Netopirek nemyslím si, že by podlahy byly špatně udělané a vzhledem k tomu, že si stěžovala i na nové podlahy od bývalých majitelů. Nevěřím, že by měla smůlu na to že dvakrát po sobě se nad ní udělají podlahy špatně. Asi by jsme si i šli poslechnout jak to vypadá když malý lozí. Jenže je to strašně protivná baba a když manžela seřve bez toho aby ho vůbec pozdravila, tak za ní vůbec nemáme chuť jít natož k ní do bytu
@migmina píše:
Co to mate za podlahu?ze to slysi sousedka pod vami? bych zkusila jit k ni a poslechla si.bud mate spatne udelanou podlahu, prilis hlucne dite nebo sousedku sparalku
To je prostě panelák no. Já, ač mám problém se sluchem, tak slyším nad námi partaj, když jim ždíme pračka, paní naklepává řízky nebo když šoupou v kuchyni židlemi. A to jsou důchodci bez dětí. Stěžovat si nechodím.
Jako odrážedlo v paneláku je prasárna o to žádná, ale že dítě leze, to je snad normální.
Příspěvek upraven 29.11.19 v 12:54
@Šmoulice no právě nad tím jsem do budoucna uvažovala, že kdyby jsme se přeci někdy stěhovali, že fakt vyberu sousedy, kteří ji budou vyhovovat
ještě ji můžeme navrhnout ať odkoupí nás byt ať má ticho klid dokonce života
@Žirafka236 píše:
@berua13 no já si právě myslím, že největší problém je, že snad nevytahnou paty z domu. Vůbec tomu nerozumím, že to může jít takhle slyšet. Když jsme na návštěvě u našich a malý lozí jde to slyšet pořádně i u nich a to mají koberec a sousedi dole si nestěžuji.
Taky to nechápu, i když v podlaze problém být může, nad našima v paneláku bydlí starší paní a dost je toho od ní taky slyšet… vrzání židlí, a když je hodně ticho, tak i pes, který ťapká po podlaze… Ale je to panelák a prostě běžný zvuky se musí tolerovat… Až bude syn větší, tak bych ho nenechala zbytečně lítat, dupat a jezdit na odrážedle… Ale lezení mimina přece nemůže být tak strašně slyšet aby mě to obtěžovalo ![]()
Pošli bábu na zdravotní procházku, ať se vyvětrá a nevymýšlí kraviny.
@nozu no uvidím, kdyztak tam pošlu manžela já po minulém rozhovoru nemám sílu s ní mluvit
akorát se to bude těžko hodnotit když slyšíme nahoře i starou paní sousedku. Je mi jasné, že to asi jde slyšet ale jestli je to úplně na klepání netuším. Předtím jsme byli v pronájmu a můžu říct, že nahoře bydlela hrozně uřvaná rodinka s dětmi a ti dělali fakt pořádný hluk, ale v životě jsem na ně neklepala koštětem.
@Žirafka236 Nějak nechápu, jak může slyšet že malý leze
Snažíš se ho krotit, jenže přece ho neuvážeš k radiátoru, je to malé dítě. Až začne po bytě lítat, co? To spíš vypadá, že paní vadí úplně všechno a i kdyby jste se doma vznášeli, tak si stejně něco najde ![]()
@Žirafka236 píše:
@Netopirek nemyslím si, že by podlahy byly špatně udělané a vzhledem k tomu, že si stěžovala i na nové podlahy od bývalých majitelů. Nevěřím, že by měla smůlu na to že dvakrát po sobě se nad ní udělají podlahy špatně. Asi by jsme si i šli poslechnout jak to vypadá když malý lozí. Jenže je to strašně protivná baba a když manžela seřve bez toho aby ho vůbec pozdravila, tak za ní vůbec nemáme chuť jít natož k ní do bytu
V tom případě plán B. Udělat bordel. Když ona řve na vás, vy řvěte na ní. Bouchá do stropu když malý leze, pořídila bych si pravé dřeváky a hezky si v nich zatančila dupák ![]()
Pravidelně zvala na návštěvu kamarádku již s chodícími dětmi i s jejich odrážedli, aby si u vás zajezdily ![]()
@Anna766 píše:
To je prostě panelák no. Já, ač mám problém se sluchem, tak slyším nad námi partaj, když jim ždíme pračka, paní naklepává řízky nebo když šoupou v kuchyni židlemi. A to jsou důchodci bez dětí. Stěžovat si nechodím.
Jako odrážedlo v paneláku je prasárna o to žádná, ale že dítě leze, to je snad normální.Příspěvek upraven 29.11.19 v 12:54
My taky bydlíme ve starém paneláku, ale tedy víc slyšíme co se děje na chodbě, než sousedy nad námi
@Netopirek píše:
My taky bydlíme ve starém paneláku, ale tedy víc slyšíme co se děje na chodbě, než sousedy nad námi
Kolikrát slyším jak jede výtah
nebo když se někdo vybavuje na chodbě. Ale tak beru to že bydlím mezi lidmi.
Vedle nás ještě bydlí mladá paní, co má malé dvě děti a když jsem u malého v pokoji, který sousedí s jejím bytem to jsou teprve rány. Hold asi má štěstí na sousedy pod ní.
@Žirafka236 píše:
@nozu no scénu jsem ještě nezkoušela. Byla jsem za paní slušně, že jsme se jí taky vždy když něco chtěla snažili vyjít vstříc a že po mě nemůže chtít ať malého nenechavam lozit…pani má prý čtyři děti… Tak teda nevím jak vypadala jejich výchovasousedka manželovi včera sdělila že zatím se pouze klepaním brání a pak to bude řešit jinak(asi si půjde stěžovat)
Jak by začala tlouct tím smetákem, tak bych začala taky, pěkne do rytmu, atˇsi taky užije. Až bude brblat, tak bych jí řekla, že jsem myslela že je to nějaký její styl komunikace, a protože jsem slušně vychovaná, tak odpovídám ![]()
@malákráličice píše:
@Žirafka236 Sla bych si to k ni poslechnout.
Já ne… tohle prostě není bordel ani hluk. ![]()