Když mi pes smrdí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
557
21.11.19 03:02

Proč anonym? Bavíme se o psech… Jinak ten pes to dělá jen před spaním, prostě se umyje no, jinak nic jinýho nelize. A strašně často právě žere hračky, takže si voblize i hubu. Třeba jsem fakt citlivější teď v těhotenství, protože nic jim léta neměnim a smrdí mi až teď. Psovi budou 4 roky a žere prakticky stejnou značku granulí k maso a má stejný životní styl. :nevim: kdyby aspoň smrděl celej, ale mě smrdí jen asi okolo držky jak jsem se tak mazlila. Prostě asi jak se olizuje a slintá si na hubu u těch hraček. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
21.11.19 03:03

@wallace Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
21.11.19 08:58
@Dandie22 píše:
Jo to oni jsou :srdce: @Tarinka

Jsou krásní :) todle je ta naše, už teda není mezi náma, ale byla úplně nejlepší, teda taky měla furt něco v hubě, hlavně míčky, byla na tom úplně závislá :lol: ale miláček a i děti úplně opatrovala, jak matka rodu :) ještě mě napadlo, přeci bych jen nechala zkontrolovat žlázky, zuby a uši. Za nějakým větším olizováním může být i kožní zánět. Nebo možná, to bych ale nechala spíš jako poslední variantu, může pes cítit tvým těhotenstvím nějaké ohrožení svého teritoria a víc zapáchat, nebo je víc nervózní a tak se víc olizuje :nevim: ale jen taková úvaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
21.11.19 19:48

Mě zase náš pes neskutečně voní. Furt mu čichám za uši. Nemůžu se ty vůně nabažit :mrgreen: myslím že to je těhotenstvím, jsem 36tt a nikdy jsem k němu nijak necichala :mrgreen: teď jsem doslova zavislak.. :roll: když k němu cichne manžel tak mu div hlavu neutrhnu od psa jak chci cichat já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
386
2.12.19 22:21

Anální žlázky nemá plne? To pak je mu cítit i tlamka jelikož si to olizuje. Mě teda smrdí zlatý retrívr když ho dyl nemyju… má hodně mastnou srst, občas ho musím umýt že si řeknu že uz fakt je cítit..ale miluju ho je to naše miminečko. Ja ho myju žíňkou na vlhko, že dám šampon do vody a tou mokrou žíňkou ho drbu a je potom takový provoneny… kdybych ho koupala úplně je voda všude a hlavně ho dostat do vany je taky problém. Nemá to rád, bojí se vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.12.19 22:24

A teda olizuje si nohy často, ale tim mu teda tlana nesmrdí… spíš srst..to mastné nohama to nebude, pokud tam nemá kvasinky? Nemá tlapky nějaké červené mezi prsty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.12.19 22:24

A teda olizuje si nohy často, ale tim mu teda tlana nesmrdí… spíš srst..to mastné nohama to nebude, pokud tam nemá kvasinky? Nemá tlapky nějaké červené mezi prsty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný