Když při úklidu omylem něco vysajete, řešíte to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16500
15.11.25 01:03
@Zuz186 píše: Více
:mrgreen: :palec:
Já teda taky nikdy nic nehledala v sáčku…
Max, kdybych případně postrádala ztracenou náušnici nebo cokoliv důležitýho. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
15.11.25 03:57

V pokoji si vysává, uklízí mládež sama. Už jsou dost velcí a mají ruce. Ale obecně. Co vysaju a projde hadicí, to neřeším, nepátrám. Obvykle jsou to gumičky na vlasy. Ne že by holky byly bordelářky. Ale máme dva ze dvou kocourů, kteří rádi aportují a gumičky si na hraní kradou. Pokud si nějaké nevšimnu, že si ji válí na zemi. Vysaju, neřeším. Mají o hračku míň. Sáček vysavače pitvat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
15.11.25 04:26

Včera jsem taky něco vysála, nevím co. A vzhledem k tomu, že se to válelo na podlaze a ani jsem si toho nevšimla, zůstalo to ve vysavači. A vůbec mě nenapadá co bych musela vysát abych to zachraňovala a lovila to v bordelu z vysavače… když si neumí uklidit, tak mu na tom asi tak moc nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
15.11.25 06:22

Nevím, proč by měl být problém to vytáhnout z toho sáčku. To smetí, v kterém se člověk hrabe, měl přeci předtím všechno doma a vyprodukoval si ho sám, tak jaképak ostýchání. :think: Přemýšlím, co teda odhazujete na zem, že je pak problém se v tom hrabat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
15.11.25 06:45
@Černá Madonna píše: Více

Jé, ty jsi jak naše kočka. Přijdu do pokoje s vysavačem, ona na mě hodí naštvaný výraz a odchází. Taky ten zvuk nesnáší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17476
15.11.25 08:24
@stinga píše: Více

dobře Ty :mrgreen: ten mixérák mi psal i soukromě, že to myslí vážně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
15.11.25 09:24

Mám robotický vysavač, takže vidím, co pak vysypávám a když jsem měla sackovy a viděla, že jsem něco vzala, zachraňovala jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
15.11.25 10:52

Mně se to nestává, před vysáváním uklízím věci ze země a apeluju na holky, aby si v pokojíčku vše ze země uklidily (i gumičky a podobně), a při vysávání pod gaučem nebo postelí se dívám, jestli tam něco není. Ale vzpomínám si, že jednou jsem omylem vysála náušnici, kterou mi zašantročil kocour, tak tu jsem z pytlíku lovila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19026
15.11.25 13:38

Záleží jak co. Nějakou figurku z lega ano, nějakou malou kostičku ne, těch už nám beztak chybí hodně. Naposledy jsme rozdělávali vysavač, jelikož jsme poskládali nové puzzle a chyběl jeden dílek a nikde jsme nenašli, tak poslední možnost jsme vyzkoušeli kuchnout sáček, ale bohužel taky nic. Ale našli jsme ponožku no :) a pak že je žere jen pračka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
15.11.25 13:42
@nozu píše: Více

naši kocouři se vysavače bojí všichni, je to asi to jediné z čeho mají strach, silvestrovské ohňostroje dva prospí a jeden se na ně dívá z okna se zájmem, ale vysavač je velký strašák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
15.11.25 13:42
@Thomassss píše: Více

tak náušnice je asi to jediné, co bych lovila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
15.11.25 13:51
@stinga píše: Více

U nás pes. Na vysavač si tedy jakžtakž zvyklá, ale fén nesnáší pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.25 14:53

Nic dětem nevysávám. nejdrive se uklidí, poté zamete, pak třeba vylučuje a setře podlaha…

• Citovat
  • Upravit
15.11.25 15:13

Já to většinou zachraňuju – sáček opatrně rozříznu, věc vytáhnu a sáček pak vyhodím, protože mi to přijde škoda nechat tam něco, co je součástí hračky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
16.11.25 18:22

Tohle téma mě psychicky bolí, je to, jako bych sjížděl nahej po obřím struhadle do bazénu s jódem. My už taky sáčkovej nepoužíváme, ale dřív to občas cinkalo. Vy jste tady docela kruťandy. Co když byste vysály třeba, nevím, zlatej zub?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí