Když při úklidu omylem něco vysajete, řešíte to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
16.11.25 18:25
@Ploskutáček píše: Více

zlaté zuby už se nenosí, kde by se nabral?
a já jsem psala, že kdybych vysála náušnici, tak to bych ten sáček rozebrala - jinak ne, ale náušnice nosím jen na slavnostní příležitosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
16.11.25 18:32
@stinga píše: Více

Při partnerský potyčce. Žena v afektu uštědřila muži ránu a vyrazila mu jeho zlatouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
16.11.25 18:34

no ty vole, kolik roků by ten muž musel mít? :mrgreen: :mrgreen: zlatouše v puse měla moje babička, která je už 12 let mrtvá a měla by 97 let, nikoho mladšího se zlatoušema v puse neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
16.11.25 18:43
@stinga píše: Více

To byl jen příklad, stingo. Ty už nevěříš na lásku mezi devadesátníkem a dvacítkou? Zkrátka, nikdy jste nevysály nic cenného či oblíbeného? Angličáka, kondom, propisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
16.11.25 19:02

@Ploskutáček vždyť tu holky píšou že náušnice by lovily, já píšu něco podobného.
Ale kdybych měla pořád lovit, kam bych přišla :mrgreen: jeden čas dítě milovala tvoření a líčení, nejlépe s kamarádkami. To bylo pod stolem a na zemi pořád něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
16.11.25 22:33

angličáky pokud myslíš ty autíčka, má můj taťka na půdě, kondom nevedu a není cenný, propiska není cenná -mám propisek tři pddele,
a jelikož to nezkoumám, tak nevím, jestli jsem vysála něco cenného nebo oblíbeného :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.11.25 01:50

To co píšeš fakt nejsou cenné věci, angličáka fakt nevím, jak by se někomu podařilo vysát :). Kondomy se taky obvykle běžně na podlaze nikomu běžně neválí :) Většinou je to lego, nebo nějaká podobná náhodná věc. Propisky se omylem moc nevysávají :) Nejčastěji se vysaje zapomenutá ponožka, tanga pod postelí…ale už se to neřeší. Vysáto a hotovo. Málo kdo si totiž všimne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
18.11.25 13:09

Jé to je jak z Veečeeerníííí Praha, čistila si zuby kartáčkem a vypíchla si oko, Veeečeernííí Praha, ukradla kočárek i s dítětem, Veečeerníííí Praha Žena v afektu uštědřila muži ránu a vyrazila mu jeho zlatouše.

Příspěvek upraven 18.11.25 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
18.11.25 15:26
@z.pepa píše: Více

Pamatuju :mrgreen: úplně slyším tu dikci. Večerniiiii Praha, usnula opiláááá a uhořelaaaa i s dítěteeemmm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí