Když při úklidu omylem něco vysajete, řešíte to?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ploskutáček píše: Více
zlaté zuby už se nenosí, kde by se nabral?
a já jsem psala, že kdybych vysála náušnici, tak to bych ten sáček rozebrala - jinak ne, ale náušnice nosím jen na slavnostní příležitosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Při partnerský potyčce. Žena v afektu uštědřila muži ránu a vyrazila mu jeho zlatouše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ty vole, kolik roků by ten muž musel mít?
zlatouše v puse měla moje babička, která je už 12 let mrtvá a měla by 97 let, nikoho mladšího se zlatoušema v puse neznám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
To byl jen příklad, stingo. Ty už nevěříš na lásku mezi devadesátníkem a dvacítkou? Zkrátka, nikdy jste nevysály nic cenného či oblíbeného? Angličáka, kondom, propisku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček vždyť tu holky píšou že náušnice by lovily, já píšu něco podobného.
Ale kdybych měla pořád lovit, kam bych přišla
jeden čas dítě milovala tvoření a líčení, nejlépe s kamarádkami. To bylo pod stolem a na zemi pořád něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
angličáky pokud myslíš ty autíčka, má můj taťka na půdě, kondom nevedu a není cenný, propiska není cenná -mám propisek tři pddele,
a jelikož to nezkoumám, tak nevím, jestli jsem vysála něco cenného nebo oblíbeného
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To co píšeš fakt nejsou cenné věci, angličáka fakt nevím, jak by se někomu podařilo vysát
. Kondomy se taky obvykle běžně na podlaze nikomu běžně neválí
Většinou je to lego, nebo nějaká podobná náhodná věc. Propisky se omylem moc nevysávají
Nejčastěji se vysaje zapomenutá ponožka, tanga pod postelí…ale už se to neřeší. Vysáto a hotovo. Málo kdo si totiž všimne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé to je jak z Veečeeerníííí Praha, čistila si zuby kartáčkem a vypíchla si oko, Veeečeernííí Praha, ukradla kočárek i s dítětem, Veečeerníííí Praha Žena v afektu uštědřila muži ránu a vyrazila mu jeho zlatouše.
Příspěvek upraven 18.11.25 v 15:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@z.pepa píše: Více
Pamatuju
úplně slyším tu dikci. Večerniiiii Praha, usnula opiláááá a uhořelaaaa i s dítěteeemmm…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit