Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mirkaazzuri píše: Více
Ctu to a rozumni lide to vyresi, zreba si s ni mohl zatancovat stryc a bylo by vyreseno. To je ten kompromis, je jasne, ze pokud maji maturanti solo, tak je hloupe aby jedina stala, ale staci jediné, mluvit o tom.
@stroužek píše: Více
Tak to jo, to jsou takoví ti celoživotní trapici/narcisi..zas já tedy bych po tomto s dortama a televizema přestala, uvažujes o tom? ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Kde v tom prosím pěkně vidíš kompromis? Ten, co nechce ztrapňovat tancem s vlastním dítětem, tancovat nebude. Tedy plně vyhrává a v ničem ze své pozice neustupuje. A ten, co si chce na svém plese zatancovat při sólu s rodiči se svým rodičem jako ostatní, si má zatancovat se strýcem… pokud tam teda nějakého má, což se mě netýkalo. A rovnou říkám, že prarodiče jsem tam taky neměla.
Ono tam totiž jde hlavně o to, že zatímco se koukáš, jak jsou ostatní tátové a mámy hrdí, že si mohou zatancovat se svým potomkem, tvůj rodič se k tomu postaví tak, že ho to obtěžuje. A to ti nějaký náhradní tanečník nevynahradí.
@Livi92 Vsak rikam, ze problem je nekde jinde, nez v tech par minutach nejakeho tanecku ![]()
@Livi92 píše: Více
No, pri tvem vztahu k rodicum mas asi pocit, že je to obtěžuje, ten kdo ma dobry vztah, chape, ze to nebude protože by ho to obtezovalo.
@Dani65 píše: Více
Ale to je přece jiná situace, to byla tvoje svatba. Ne svatba nebo maturák dítěte. Vám jsko fakt přijde normální, že tam všichni tancují a jedna holka tam sedí jak hromádka neštěstí, protože její otec není schopen se pro ní pět minut obětovat? Teď mluvím o maturáku, jak tu někdo psal, ale ta svatba je dost podobný.
@Matt 02 píše: Více
Podle mne je maturak daleko horší, děti jsou občas na něco přecitlivělé a berou si daleko hůř, než to ve skutečnosti je. Nešto ženská, co se vdává, už by měla mít rozum. Nechápu, proč něco takového chtít po otci, který se bude celou dobu tvářit jak trpí a jakou jí dělá laskavost. I o tu cestu k oltáři bych řekla tchánovi a nazdar
fakt je, že i tomu údajně oblíbenému synovi šli jenom na obřad…
@Matt 02 píše: Více
Jasně, jedna chudinka, vsechny ostatni jsou v perfektním kontaktu se svymi otci a urcite se nestane, ze by tam nejaka toho otce nemela a vsichni tanci ![]()
@Bubla Bůčková chtěla jsem to udělat, chtěla jsem mamku odbýt poukázkou do Lidlu na Vánoce, ale nakonec jsem to neudělala. Narozeniny pro rodinu už ale pořádat nebudu, dorty též ne. Dám maličkost.
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak teď jsi se předvedla. Jak si vůbec dovoluješ na základě téhle jedné věci hodnotit můj vztah s rodiči? Vůbec nic o naší rodině nevíš.
Jsem ti řekla na přímo, jaké mohou být pro dítě důsledky toho tvého postoje, není hezký to slyšet, tak to zkoušíš přes osobní útoky, že?
To je docela smutný. A rozumím tomu že ti to bylo líto.
@Yasmen píše: Více
Ano mě taky přijde maturák horší, ale jen fakt o trošku, z důvodu, že tam ostatní spolužáci tancují s rodiči a jedna holka, která tam otce má, tak mu nestojí za to, aby si s ní zatancoval, smutný. Něco jiného je, když tam ten otec není. Manželka otce neměla ani na maturáku ani na svatbě ani o to nestála, logicky, když se s ním nestýká, ale kdyby se s ním stýkala, tak by jí to určitě mrzelo, v obou případech. Ano u nás se tance na maturáku i svatbě, včetně odvedení k oltáři zhostil náš táta, takže tchán a ne neumí tancovat, ale o to nejde není to Stardance. A jo byl šťastný, když ho o to manželka poprosila, protože jí má rád a vážil si toho a to není ani jeho dítě, ale teď už snacha. Jasně, asi lepší radši netancovat, než se tvářit jak trpí a dělá laskavost, to je fakt. Ale to je právě na tom to nejsmutnější a to v obou případech, dítě má tak významný den, má být pyšný jako páv a být šťastný společně s ní a ne se chovat takhle, já nevím, já to nepochopím, ale asi nemusím chápat všechno, každopádně za mě je to prostě smutný. A je úplně jedno, jestli je diskuze fake nebo ne.
můj táta tam ani nešel, šla mamka a maminka mého tehdejšího přítele
Hele, ale já to fakt nepsala a vidím to poprvé, jak ti to mám dokázat?