Kdy už starý pes trpí a měl by se nechat uspat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59398
30.1.21 15:22

@stinga právě, většině jde hlavně o zisk tak proč neprodlužovat když mu to denně sype :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.1.21 17:31

Kdyz je ten pes apaticky, ztraci rovnovahu, lezi, tak je to jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.1.21 11:44

@Markéta80 To nie je pravda. Naše veterinárky sú zlaté a dokonca nám platby párkrát odpustili. A tie peniaze nie sú vysoké…sú to minimálne poplatky. Ja si tiež myslím, pokiaľ vidím, že výsledky má dobré, tak to určite za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
31.1.21 12:23

Důležitá je chuť do života, že se raduje, má jiskru v oku… Že nějaký den není nejlepší se stává, staří lidé se taky necítí každý den na dvacet. Tohle mi na utracení nepřijde ještě ani náhodou. A souhlasím s vámi, že se dá určitě poznat, jestli vet tahá nebo netahá prachy. Ten náš třeba úplně naopak, ještě nám pomohl sestavit zadarmo domácí ledvinovou dietu, protože prs tu koupenou ve formě granulí absolutně odmítal. A to treba vůbec nemusel, mohl nám rvát x druhů a byly by vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
31.1.21 12:28

@Happy1234 tak je vše ok tak netřeba cokoliv řešit. Zhoršení sama poznáš. každý případ se musí posuzovat individuálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
3.2.21 14:12
@stinga píše:
veterinář z toho má prachy, ten bude chtít pokračovat s léčbou

Zas bych negeneralizovala. Mě několikrát nás veterinář řekl, že to a to nemá smysl. Teda že pokud mu chci sypat peníze, že se nebrání, ale že kdyby třeba to a to zabralo u psa, tak už dávno by se to aplikovalo u lidí :nevim: Takže věřím, že když už mi něco navrhuje, má to důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný