Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@stinga právě, většině jde hlavně o zisk tak proč neprodlužovat když mu to denně sype ![]()
Kdyz je ten pes apaticky, ztraci rovnovahu, lezi, tak je to jasne.
@Markéta80 To nie je pravda. Naše veterinárky sú zlaté a dokonca nám platby párkrát odpustili. A tie peniaze nie sú vysoké…sú to minimálne poplatky. Ja si tiež myslím, pokiaľ vidím, že výsledky má dobré, tak to určite za to stojí.
Důležitá je chuť do života, že se raduje, má jiskru v oku… Že nějaký den není nejlepší se stává, staří lidé se taky necítí každý den na dvacet. Tohle mi na utracení nepřijde ještě ani náhodou. A souhlasím s vámi, že se dá určitě poznat, jestli vet tahá nebo netahá prachy. Ten náš třeba úplně naopak, ještě nám pomohl sestavit zadarmo domácí ledvinovou dietu, protože prs tu koupenou ve formě granulí absolutně odmítal. A to treba vůbec nemusel, mohl nám rvát x druhů a byly by vyhozené peníze.
@Happy1234 tak je vše ok tak netřeba cokoliv řešit. Zhoršení sama poznáš. každý případ se musí posuzovat individuálně ![]()
@stinga píše:
veterinář z toho má prachy, ten bude chtít pokračovat s léčbou
Zas bych negeneralizovala. Mě několikrát nás veterinář řekl, že to a to nemá smysl. Teda že pokud mu chci sypat peníze, že se nebrání, ale že kdyby třeba to a to zabralo u psa, tak už dávno by se to aplikovalo u lidí
Takže věřím, že když už mi něco navrhuje, má to důvod.