Kendamil nebo Sunar Expert AR+Comfort?

28.12.23 22:32

Kendamil nebo Sunar Expert AR+Comfort?

Ahoj maminky, jsem tady nová, potřebuju trochu pomoc 😊 Dceře je 3,5 měs, poslední 1,5 týdne odmítá moje mléko, tak ji musím dávat UM. Máme Kendamil na kozím, ale začaly zácpy :( možná to kozí je příliš těžké?
Teď vybírám mezi Kendamil kravské a Sunar Expert AR. Mají stejné složení, kromě:

1. Kendamil plnotučné mléko x Sunar odtučněné
  2. Sunar má ve složení kukuřičný škrob a maltodextrin.

Obavám se že plnotučné mléko bude těžké a budeme mít znovu zácpy, na jinou stranu Sunar má škrob. Při tom že je ti mléko proti zácpě.
Už fakt blázním🤪stolice je tmavě zelená, ale prý je to v pořádku.
A teď jsem uslyšela od známé že ji dr řekla cokoliv ale ne Sunar, protože ti je strašná chemie 😀
Tak co mám vybrat? Nebo nechat jak máme Kendamil kozí a dát tomu čas? Peníze nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1635
28.12.23 23:11

Nutrilon ty speciální řady z lékárny doporučim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.23 23:24

@Zuzanec můj pediatr řekl: prosím ne Nutrilon 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
28.12.23 23:27
@taleksadrina píše:
@Zuzanec můj pediatr řekl: prosím ne Nutrilon 😂

Já sama jsme říkala, jen prosim ne Nutrilon, tak trochu Bio matka co nemohla kojit. Ale nakonec nás zachránil. Nikdy nerikej nikdy. kendamil za nás zase naprosto špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
29.12.23 22:51

Dej vedet, pro co si se nakonec rozhodla. My mame ten sunar, ale nevim, prijde mi na nem dost neklidny. Do ted mel kozi Nase mleko, ale strasny zacpy.
O maltodextrinu jsem cetla, ze by vubec nemel byt, ze kvuli pankreaticke stave, ale proc vadi ten skrob?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová