Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucius166 podle poslední menstruace si to můžeš spočítat i sama. Mně po ET řekli, že se to počítá jinak, pže tam jsou ty hormony, ty to posunují a tak. A taky to tak podle těhu kalkulačky bylo. Taky se musím příště zeptat ![]()
@Tofik píše:
Zdravím a hlásím výsledky krve. HCG mám 2192To musí vyjít!
To je krásný
@kratjana ja začala brát od druhého dne menstruace utrogestan a estrofen 13 den od menstruace ultrazvuk a pak za 4 dny rovnou na zákrok
@lucius166 píše:
@kratjana ja začala brát od druhého dne menstruace utrogestan a estrofen 13 den od menstruace ultrazvuk a pak za 4 dny rovnou na zákrok
To myslíš asi naopak ne? Estrofem od 3.dne a utrogestan pár dnů před transferem
@kratjana Já šla asi 11.den cyklu na kontrolu, jestli je tam folikul, resp. ovulace. Píchla si Pregnyl, 4 dny před KET začala brát utrouš.
@kratjana jo jo prene tak utrogrstan te 13 den co jsem byla na ultrazvuku
Ahoj ja som zacala brat estrimax prvy den ciklu potom cca. 18 DC som pridala utros a stvrty den na to som sla na zakrok.
@Tutulka píše:
Ahoj ja som zacala brat estrimax prvy den ciklu potom cca. 18 DC som pridala utros a 20 DC som sla na zakrok.
Jde nekdo na ket 21.3 v 11.30 do sanusu pardubice?
@Adika84 ahojky, jsem úplně od jinud, ale taky mě čeká 21.3. ve 12hod. KET, tak na tebe budu myslet
prosím tě, ptala už jsem se v jiné diskuzi, když jdeš na kontrolu a dělá ti jen UZV ne prohlídku se zrcadlama, chcou po tobě poplatek 30,–? je to sice malá částka, ale už tak člověk do toho vevalil plno peněz a dle mého bych ho platit neměla…
@PipetkaJ píše:
@Adika84 ahojky, jsem úplně od jinud, ale taky mě čeká 21.3. ve 12hod. KET, tak na tebe budu mysletprosím tě, ptala už jsem se v jiné diskuzi, když jdeš na kontrolu a dělá ti jen UZV ne prohlídku se zrcadlama, chcou po tobě poplatek 30,–? je to sice malá částka, ale už tak člověk do toho vevalil plno peněz a dle mého bych ho platit neměla…
Jestli se jedná o regulační poplatek tak ten je dqvno zrušen!!!
Já Teda neplatim třicet Kč za nabídku nic. Zeptej se jich za co si to uctuji a ať ti dají něco jako paragon. Yo by mě fakt zajímalo. Nezapomeň nám pak říct jak yo dopadlo. A tfuj tfuj ať vyjde ket. Já se teď 23.chystam na hysteroskopii. A další ket asi kveten
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď