Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nn1199 Achjooo, tak to je škoda
Ale aspoň to odhalili a nevyplýtváš pokus, když nejsou podmínky připravené tak jak mají být. Mooc moc držím pěsti do dalšího cyklu ![]()
@zabka93 píše: Více
Dle doporučení z US fór: BigMac menu s hranolkami a Shake
byla jsem rada, ze jsem to snedla… ![]()
Teď už jen odpocivam na gauči 😊
Doufám, ze se nám to tu pak hezky rozjede s //
![]()
Příspěvek upraven 24.06.25 v 16:02
@nn1199 píše: Více
To je mi moc líto ![]()
Snad bude příští měsíc lepší a hlavně úspěšný! ![]()
@Marina24
Je to škoda, ale asi to tak má být ![]()
Byla by škoda vyplýtvat pokus s nejlepší kvalitou embrya ![]()
O ten měsíc se to už neblázní ![]()
Navíc máme embrya s dárcem, tak o to by to byl větší risk
@Wawulka
Děkuji ![]()
Určitě to bude příští měsíc lepší.
Jen ty injekce jsou takové na prd a navíc máš pak rozpíchaný zadek a už nevíš kam to píchnout
![]()
Jejee, to mě mrzí, a to neslo podchytit už te ten progesteron? ![]()
@Wawulka píše: Více
Netušila jsem ze je i nějaké konkrétní doporučení na jídlo…😀 se z toho picnu ale zni to lákavě😀 😀 😀
Holky, teď mě přepadly takové jakoby silnější menstruační bolesti. Ale to je asi takto pár dní po ET běžné, že? Snad se tam děje, co má, a ne to, co nemá ![]()
@zabka93
Podchycený měl být právě už tou vyšší dávkou 3-0-3, minulou středu jsem měla hodnoty dobré (nízkou hladinu jak má být) a jak začnu zavádět tobolky, tak se mi začne zvedat hladina, ale strašně pomalu.
Takže počkám na další cyklus a pak zase začnu s lékama a se zaváděním a po kontrolním UZ budu mít ještě injekce no.
Tak asi to tak má být ![]()
A to jsem se dneska dívala na ty Mamatest, ale říkala jsem si, že raději ještě počkám ![]()
Tobě neberou před ketem krev na ten Progesteron?
@Marina24 píše: Více
Mně menstruační bolesti značily brzké tehotentsvi ![]()
Ale nebyla jsem tedy nikdy predtim na ET… tak snad je to stejné
![]()
@Marina24 píše: Více
Myslím ze je to v pořádku, pokud nekrvacis tak si myslím ze můžeš byt v klidu ![]()
Ajoo no brali mi progesteron ale jen proto ze nevěděli jestli jsme to stihli včas kvuli ovulaci… aby věděli jestli pichnout ovitrelle a nebo to raději odložit… takže jiný by mi tu krev asi nebrali.. ![]()
@zabka93
Aha no tak v Reprofitu v Ostravě, berou ještě kontrolní odběr na Progesteron den před transferem ![]()
Nechápu proč to má každý jinak ![]()
Je to na palici vid… hele a dělají třeba po pozitivním tt odběry krve na hcg? Protože v Brně to nedělali 😀
Holky koho teď čeká transfer? Žabka sobota a krevetka pondělí? ![]()
A bude někdo v nejbližší době testovat? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.