Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zabka93 tak to tu spolu ozivime
Čekáni je šílený, a to na vše. Ty na termín, já jestli neco budu cítit, pak budeme čekat na testy…
![]()
@Soncak píše: Více
Já mám teda Progesteron Besins, ale unavená jsem taky hrozně. A výsledky už přišli, HCG mám 131 jednotek. Což je snad co jsem tak hledala na netu přesně uprostřed nějakého rozpětí pro 10. den po transferu… Tak snad je to na dobré cestě. Teď budu zas čekat do středy na ofiko krev.
Ty budeš čekat až na ofiko termín testování, nebo máš v plánu to zkusit dřív? ![]()
@NaCl wau, moc gratuluji. Kéž bych měla také pozitivní výsledek ![]()
No, myslím, že to nevydržím. Předpokládám, že příští týden si udělám test doma.
@Soncak píše: Více
To je, ačkoliv tohle prozivam podruhé tak jsem myslela jak to třeba bude lepší, ze nebudu tak netrpělivá, ale opak je pravdou 🙈 😀 máme to tu hezky rozprostřené do celého června 😀
@Soncak držím palce ať to vyjde.
To čekání je horší než všechny injekce a progesterony dohromady mi přijde… Tak pak dej určitě vědět až budeš testovat.
Já to taky nevydržela a testovala jsem poprvé taky 7. den večer. A už tam byl duch. ![]()
Ahoj holky, přidám se k Vám, tak snad nevadí ![]()
Ve středu jsem byla na UZ a příští středu mě čeká KET
Tak doufám, že bude úspěšný, jako ty Vaše ![]()
@nn1199 píše: Více
Ahojky, jasne ze nevadí…☺️ ja byla na utz dnes a ještě čekám na výsledky krve ale ket by než byt pokud budou výsledky hrát do karet tak příští pátek … tak snad ❤️ budu držet pěsti.. první ket??🍀
Holky ja jsem z toho čekání nervózní 🙈 vy co teď mate už ket za sebou, kdy jste píchala ovitrelle a za jak dlouho po něm byl ket?
@zabka93
1 KET byl v roce 2022 - úspěšný, dcera 3 roky, zbylo 1 embryo, které jsme zkoušely loni v listopadu, ale nedopadlo to.
Nyní 2.6. jsem byla na OPU, z toho 22 vajíček, 15 oplozených, přežily všechny, ale nechali jsme zamrazit 4ks. Progesteron jsem měla v pořádku, ale ještě kontrolní odběr v úterý a pokud bude OK, tak ve středu 3KET ![]()
Jeee tak to je super, my taky měli první ket v roce 2022 z nej máme syna 2 roky a 3 měsíce a teď jdeme na druhy pokus za týden v pátek… z prvního IVF zbylo taky jedno embryo tak doufám ze to vyjde 🙈 🙏 ❤️ tak budeme mít ket dva dny od sebe 😀
@zabka93
Moje dr říkala, že bývá pravidlem, že že dvou embryí se 1 chytne, ale kdo ví. U nás je vlastně první chytlo, druhé ne, takže by to sedělo.
Tedka ty „nové“ 4 embryjka jsou dobré kvality, tak doufám, že to dopadne u mě i u tebe dobře ![]()
Jakou máš kvalitu toho embrya?
Hele u nás mi řekli ze mrazu jen ty nejvyšší kvality teď nevím jak je to označené ale obě embrya jsou nejvyšší kvality tak snad… uvidíme no… snad se prognóza paní doktorky u nás nepotvrdi 🙈 😀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.