KET červen/červenec 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
26.3.25 09:37

@zabka93 Jooo tak čekání je fakt z celého procesu nejhorší. A to říkám i teď, nafouklá a podrážděná. 😅 Musíme vydržet. Ono to za to čekání stojí. Lepší si počkat na vhodné podmínky než to rvát na sílu, když člověka zase ten čas ještě úplně netlačí… Ač to teda někdy je fakt na palici.

A určitě se ozvu, jak to vypadá. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.25 07:33

@NaCl ja bývám podrazdena dost u bez stimulace :lol: takže chápu.. to každopádně stojí, někdy si říkám, jestli to druhé budu zvládat, syn teď začíná mít období vzdoru a jako někdy představa miminka no asi to nebude úplně easy, ale ta touha po tom druhem miminku je stejně silná jako u toho prvního, ačkoliv by si někdo mohl říct, však ze jedno už máme… ale je to úplně stejné..🙈 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
27.3.25 09:03

@zabka93
Tak to já taky. Většinou když najede PMS tak mě irituje i to jak muž vedle mě „blbě dýchá“. To už vím, že se mám zvednout a vypadnout se psem ven, protože se jinak budu zase chovat jak 🐮. 🙈 😅

Hele švagrová má mezi dětmi 2 a půl roku. A paradoxně se starší po narození mladší dost uklidnil a byl z něj velkej brácha. :) Horší to je teď, když už jsou větší a vymýšlí kraviny spolu. Druhá je sice holka, ale je to malý tornádo. 😅 Ale zvládnete to neboj. :)

A co se touhy po dítěti týče na tom, kolikáté to dítě má být úplně nezáleží, když po něm toužíš. Možná je to trochu jiné v tom, že tě syn zaměstnává a je to taková „jistota“ a ujištění (ve smyslu, že když se zadařil on, tak se zadaří i sourozenec). Ale říct že ta touha není stejně velká může jen někdo kdo si tímhle vším neprošel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.25 19:39

@NaCl Jojo taky se raději většinou pakuju pryč 😀
Hele to mi říká hodně lidi no, ze se bylo třeba zbytečně … tak uvidíme.
A jako Joo, ať je to první nebo desátý touha je furt stejná no.. Zítra kontrola tak už jsme lehce nervózní, ikdyz na ket tento měsíc ještě nepujdeme tak bych rada aby tam ten polyp nebyl, ale teda měla jsem tu MS nějakou slabší, tak de trochu obavám opaku..🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.3.25 11:08

@zabka93 ahoj, tak držím dneska palce. Dej pak vědět. :) Mě čeká další ultrazvuk zítra a už se definitně dozvíme datum OPU, doufám, že to vyjde už na pondělí. To bude dělat OPU má Dr. další dny tam má být jiná doktorka.. Ne že by na tom asi nějak extra záleželo, ale jsem na ni zvyklá a věřím jí, tak bych byla asi klidnější kdyby to vyšlo na ni a taky teda se už nemůžu dočkat až to bude z mnou a uleví se mi. Dneska jsem 10. Den stimulace a už mě to fakt nebaví. 😅 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.3.25 17:58

@NaCl Ahooj, tak UTZ dneska dopadl dobře, polyp tam nebyl, takže je vše v pořádku i výsledky krve jsou ok, tak cca ten červen, pokud mi to apka na MS dobře počítá tak to vychází na konec červne někdy no… mám přijít prý 12tý DC na první UTZ před KETem. což je kolem 21.6. a minulý ket byl cca 5 dní po OVU tak pokud to bude všechno v pohodě, tak si myslím, že tak 27.6. přibližně by to mohlo být, ale uvidíme jak bude chodit MS následující 3 měsíce no… :-D jsou to jen hypotetické výpočty…
Jinak teda dej zítra vědět. Budu držet pěsti, třeba opu opravdu vyjde na pondělí. Těším se na zprávy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.3.25 07:11

@NaCl ahoj, tak držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.25 13:53

@zabka93 Ahoj tak to je super zpráva. 😊 A takže to budeš mít vklad v přirozeném cyklu? Já upřímně vlastně toto vůbec ještě nevím. Tak daleko jsme na konzultacích ještě nedošli. Podle čeho rozhodují jestli bude řízený nebo ke… :think:

No a kontrola snad dobrý. Byla tam jiná Dr. a ta mi moc neřekla. 🙈 Jen že to vypadá dobře a OPU teda v pondělí v 8 ráno. Z toho jak diktovala sestřičce jsem pochopila že mám většinu folikulů 17-22 mm. A pár menších od 12-16mm. Celkem teda asi 25 folikulů. Tak uvidíme kolik jich tam nakonec bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.3.25 13:56

No ale jsem fakt ráda, že jdu už v pondělí. Jednak je to fakt už hrozně otravný. Jsem strašně nafouklá. A taky bude na sále má Dr. Takže skvělý.🙏 😊 V úterý by tam byla jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.3.25 20:37

@NaCl hele minule jsem měla jet v nativní takže předpokládám, ze bude i teď a upřímně netuším podle čeho se to řídí. :D Tyjo 25 folikulu, tak držím pěsti a v pondělí napiš… :dance: :srdce: určitě se ti uleví… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.3.25 07:57

@NaCl tak držím pěsti ❤️ ❤️ ❤️ dej pak vedet kolik folikulu nakonec bylo 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.3.25 12:58

@zabka93 ahoj, už jedeme domů. Folikulů bylo celkem 24 a z toho 23 oocytů. Kolik jich oplodnili mi dají vědět zítra dopoledne. Ale mám radost. 😊

Nicméně jsem už včera měla co dělat abych nevolala na tu jejich pohotovost a potvrdilo se, že mám náběh na hyperstimulak. Zatím nic otřesnýho ale vyfasovala jsem nějaký léky a mám ležet a hodně pít a hodně bílkovin. Tak snad to odezní samo, už teď po odběru se mi celkem ulevilo. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.3.25 14:14

@NaCl ahojky, už jsem si říkala, jak jsi asi dopadla. Tyjo tak to je super ❤️ja včera koukala na starý záznamy taky jsem měla těch 24 folikulu, ale jen 16 vyhovujících oocytu které oplodnili, tak držím pesticky dal. Ikdyz to prožíva někdo jiný, tak úplně soucitim a prozivam to taky 🙈 😀
Hele úplně chápu, ja se tenkrát taky cítila už hrozně a ten OHSS jsem tez mela v začátku proto jsme pak měli až KET a nekde jsem teď četla, ze jeden z důvodu proč dělají řízeny ket je když má třeba ženská nízkou sliznici. To psaly teď holky na jiné diskuzi. Ale určitě je více faktorů podle kterých se to rozhoduje. Tak odpocivej, ty už jsi teda ted doma? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.3.25 15:25

@zabka93 hezký. Tak to jsme měli teda fakt stejně. A kolik jste na konec měli embryí? Vím že se to nedá porovnávat. Ale člověku to prostě nedá. :lol:

Jojo jsme doma už od dvou. Břicho mě teda začalo teď víc bolet asi jak přestali působit léky na bolest. Ale ležím a muž mi už včera udělal silný vývar tak to jsem do sebe dostala a snažím se hodně pít tak snad to bude v pohodě. Ale teď to čekání bude snad ještě horší 😅 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.3.25 15:30

@zabka93 no a ten KET bych měla mít potom na 90 % taky normálně v nativu. Doktorka byla celkem dneska po tom odběru pozitivní a už mi plánovala to vyšetření dělohy a bavila se se mnou o KETu právě. Tak snad to nezakřikla. 🙈 Ještě nás toho čeká docela dost než dojde na téma KET. Teď aby toho dost oplodnili, pak aby to vydrželo prodlouženou kultivaci a pak ještě ta genetika. Dneska jsem ještě taková oblblá tak jsem v klidu ale předpokládám že zítra už zas pojede hlava a budou nervy. :zed: jsem v tomhle fakt hrozná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.